marți, 26 februarie 2013

Maneci - remake-

 Acum 2 ani (prin 2010 decembrie) va povesteam despre manecile crosetate pentru mami. A reusit cumva sa le piarda si era extrem de suparata...

Nu am mai gasit acelasi fir, dar Rha mi-a luat ceva asemanator si saptamana trecuta am reusit sa le termin - tocmai bine pentru perioada aceasta rece si cu vant si.. ploi ca doar e iarna inca nu? Ploua!!

Hehe... Manecile sunt pana aproape de umar (adica luuungi) si pana aproape de degete (au spatiu pentru degetul mare si pot fi purtate peste manusi de exemplu:D, sau fara manusi.

Este a treia pereche de maneci pe care o fac, am incercat pe cat posibil sa ma ghidez dupa insemnarile de la primele (pentru ca lui Mami i-au placut foarte mult)  dar si faptul ca a fost alt fir, cat si faptul ca imi place de fiecare data sa aduc ceva nou, duc la un model nou -nout:D.

Ma bate gandul sa imi fac si eu o pereche - poate la vara.. hahaha. Nu radeti!! :)) Ok radeti.. Dar chiar le am pe lista ... mi se par atat de comode si utile mai ales in calatorii;)).
Va plac?:)




ps: nu am mai reusit sa fac poze si purtandu-le, dar va puteti face o parere despre cum arata astfel de maneci aici si aici.

4 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Wow rux !
Sunt foarte frumoase !!
Cred ca am sa ma apuc sa mai crosetez si eu ceva sau sa tricotez !!

P.S,: Ti-am trimis un mail pe adresa provocariverzi@gmail.com !
Poti te rog sa-mi raspunzi la mail ?

Unknown spunea... [Raspunde]

Minunate! Sa le poarte cu placere! Sigur e o mama fericita! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexander merci! Ma bucur ca iti plac:)!
Sa ne arati si noua cand termini!

O sa ma uit si iti voi raspunde.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Monica Andrei multumesc mult:)!
Eu asa sper, ca e:P!

Trimiteți un comentariu