sâmbătă, 18 aprilie 2015

Simfonia lalelelor "Orhidee"

Incursiunea in lumea florilor prin care am incercat deopotriva sa va bucur si pe voi cu imaginile unor flori frumoase dar si sa va atrag atentia asupra uni eveniment inedit si cu traditie din orasul meu, a ajuns azi la final.
Am pastrat pentru azi poze cu orhideele mele:


Orhideea aceasta micuta si frumoasa mi-a facut surpriza de a avea nu mai putin de 11 bobocei pe o tija. Si se pare ca are de gand sa ii trasforme pe toti in floricele. Ce bucurie. O am de anul trecut, din 2014.
Orhideea alba am primit-o la inceputul lunii martie, de martisor. Cea micuta patati si cea roz inchis le-am primit tot anul acesta, de ziua mea.



Orhideea alba patata este prima mea orhidee. Cand am salvat-o nu avea floricele - deci in primul an cand a inflorit a fost o surpriza totala :D.


Orhideea patata este cea primita de ziua mea anul acesta (se deosebeste de cealalta prin marime - este mai mica si culori. Este un galben deschis cu pete, fata de cealalta care este alba cu pete). Cea alba cu mijloc roz am primit-o anul trecut.


Cea roz este veterana :D. Cam din aceeasi generatie cu cea alba patata si inca una alba care pana acum nu a inflorit. Si o imagine de ansamblu.



Nu puteam sa nu vi le prezint pe cea galbena cu mov si cea galbena simpla (in prima faza e verde, apoi galbena, apoi spre final portocaliu deschis - din pacate dureaza foarte putin).



Sper ca v-a placut si voua calatoria printre orhidee. Anul acesta pentru prima data orhideele mele au fost usor parfumate. Dar un parfum extrem de fin si placut, suav, ca si ele.

******

Din saptamana simfoniei florilor:
- Simfonia lalelelor "Lalele"
- Simfonia lalelelor "Narcise"
Puteti vizita Simfonia Lalelelor anul acesta intre 24 si 26 aprilie la Pitesti. 

0 comments :

Trimiteți un comentariu