luni, 6 aprilie 2015

Swap de Primavara Revista Atelierul - Giany Style

Buna!
Revista Atelierul a organizat in aceasta primavara o noua editie de swap. Mie imi plac aceste schimburi de cadouri intre creatorii de handmade. Sunt de fiecare data o provocare si o evadare in lumea creatiei. Este desigur si acea emotie - oare ii va placea ce creez... si cel mai fain e atunci cand se creaza prietenii si se pastreaza legatura in timp :).

 photo swap-primavara-banner.png

In timp ce pachetelul pe care l-am pregatit abia a plecat la drum, surpriza pregatita de colega mea de swap , Gianina (Giany Style) a ajuns la mine si m-am grabit sa fac cateva poze sa va arat si voua am primit :D.


Clamele sunt asortate cu traistuta (pe care o puteti admira putin mai jos). Bratarile sunt geniale:D. Am lucrat si eu bratari ale prieteniei dar modele clasice. Imi place tare mult atat combinatia de culori cat si modelul in sine. Iar bratara cu "pestisor" e absolut haioasa :D. Haide vreme frumoasa mai repede !!

:D Si asa imi mai fac eu poze de una singura. Victorie! A iesit clara si nu tremurata.

Si o poza cu traistuta printre flori. Nu am reusit sa imi fac poza purtand-o, dar sper cand se face vreme mai frumoasa sa o scot la plimbare si sa fie si cineva prin zona sa imi faca poza [asta daca nu cumva mi-o confisca Rha intre timp:P].

Multumesc mult draga Giany! Imi place tare mult surpriza:D.


0 comments :

Trimiteți un comentariu