duminică, 26 aprilie 2015

Ziua Pamantului 7 "Din gradinita fermecata"

Buna :)
Iata am ajuns si la ultimul articol din seria dedicata "Zilei Pamantului". Mai aveti timp si azi sa va alaturati colectiei speciale de pe provocari verzi - la finalul articolului detalii.


Astazi vreau sa va arat imagini din micuta mea gradina.... cu vrejul fermecat de fasole. In stanga este o familie de trei pasai care din pacate s-au vestejit.. DAR, in dreapta este o pastaie minune care... ta-nam:

A crescut mare si frumoasa si a devenit o delicatesa :D. Mici momente de bucurie :). 
Pe curand:D.


*******
Pentru ca Oana (DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea sa realizam o colectie de articole dedicate sarbatorii Pamantului pe care sa o gazduim pe Provocari Verzi ( Eveniment Special (21-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta! ) - mi-am propus ca in aceasta saptamana sa va arat cateva din proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului conform principiului 3R (redu-recicleaza-refoloseste) si care imi inveselesc, infrumuseteaza viata! Din casuta mea, cu gandul la casa noastra, Pamantul!
Va asteptam si pe voi sa va alaturati cu proiectele voastre in colectia de aici: Eveniment Special (21-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

0 comments :

Trimiteți un comentariu