joi, 23 aprilie 2015

Ziua Pamantului 4 " Album Foto Fluturas "

Buna!
Imi place foarte mult sa fac fotografii. In ultima perioada, era digitala, nu prea am mai imprimat fotografiile realizate. Dar am un set de hartii foto si m-am gandit sa realizez cat de curand o selectie si sa le imprim.



Unul dintre proiectele realizate anul trecut pentru Provocari Verzi (tema #24) este acest album foto. Are si el povestea lui, la fel ca majoritatea creatiilor noastre. Este contributia lui Rha la tema respectiva. Despre agenda realizata de mine ati putut deja citi pe blog aici: Agenda Handmade "Pretty Butterflies" .





Iata cateva detalii: copertile si interiorul sunt realizate din coperta lucioasa si cartonul de la blocurile de desen pe care am imprimat invitatiile personalizate de la nunta lui Rha. Si elementele in forma de floricica sunt tot din perioada pregatirilor pentru nunta.
Sforicelele sunt fire pastrate de mine de la anumite proiecte. Hartia pusa intre cartoane, pentru a proteja fotografiile, este si ea reciclata.
Noua acest album ne aduce aminte de albumele vechi -de pe vremuri. Doar decoratiunile de pe coperta il tradeaza:D.
Si am mai sarbatorit inca putin Pamantul :). Voi?!

****
Pentru ca Oana (DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea sa realizam o colectie de articole dedicate sarbatorii Pamantului pe care sa o gazduim pe Provocari Verzi ( Eveniment Special (21-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta! ) - mi-am propus ca in aceasta saptamana sa va arat cateva din proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului conform principiului 3R (redu-recicleaza-refoloseste) si care imi inveselesc, infrumuseteaza viata! Din casuta mea, cu gandul la casa noastra, Pamantul!
Va asteptam si pe voi sa va alaturati cu proiectele voastre in colectia de aici: Eveniment Special (21-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

0 comments :

Trimiteți un comentariu