luni, 27 aprilie 2015

Super Masina lui Sandy Bell


Buna!
Unul dintre proiectele care a insumat foarte multe ore de munca si documentare. Imi doream de foarte mult timp sa fac si masinuta. Pe Sandy o stiti probabil, am mai povestit despre ea:
click pe poza
Dar sa revin la proiect. Cand am stabilit tema #30 de la Provocari Verzi am avut mai multe idei pentru pusculita pe care urma sa o fac. Dar... nu ma puteam hotari. Si atunci am zis.. ce-ar fi sa fac masinuta:D.


Foarte simplu de zis... nu la fel de simplu de facut. Ore intregi petrecute pentru documentare, schite, idei, sters, cautat solutii etc etc. Imaginea de mai sus este cam de la jumatatea drumului, ca sa spun asa. Masinuta avea doar lateralele lucrate si inca ma gandeam la solutii pentru restul:).


A fost o adevarata bucurie cand am reusit sa termin partea din fata. Pusculita se afla in spatele rotii de rezerva (cea roz). Apropo de roti... aveam cateva capace maricele de la bidoanele de plastic pentru apa. Eram sigura ca sunt 4 bleu... dar am avut doar 3 bleu si unul portocaliu. A trebuit sa le vopsesc - am folosit vopsea acrilica neagra. o adevarata aventura :)). Partea alba este reciclata de la cutiile cu dvd-uri. Mie mi se pare o combinatie reusita.


Operatiunea de asamblare a elementelor a durat destul de mult. Parca nu mai terminam de cusut. Ochii mobili au inlocuit farurile. Din pacate (sau din fericire:D) nu am avut decat un stras alb pentru far - dar, nu-i asa ca e mai haioasa masinuta cu ochi?:p



Masinuta se desface pe o parte. Nu am pus mobilier inauntru (poate voi face candva ceva - deocamdata mi s-a parut suficient). 
Toate geamurile au folie de plastic - de aceea au dublura cusuta. 
Pe acoperis este montat un scaunel care se ridica si fixeaza - cred ca ar trebui sa fac un filmulet cu masinuta sa va arat cat e de haioasa :P.


Tanam - pusculita :)). Dar promit ca atunci cand vrea sa plece la plimbare o sa ii cedez lui Sandy pusculita pe post de portbagaj :p.


Spatele masinii este detasabil. Este prins in nasturi (pe post de stopuri:P) - nu am mai facut si scara (masina din anime avea si o scara, am incercat sa reproduc cat mai multe detalii, atat cat s-a putut. E foarte fain sa te uiti pe gemulete in masina :)).
In poza de mai sus scaunelul de pe masina este coborat. Arata ca un capac, sau ca o trapa.


Si iata-ne gata de drum!! Masinuta este realizata din materiale reciclate - din lucruri ramase de pe la alte proiecte. Nu a fost nimic cumparat special pentru acest proiect, doar ce am avut la indemana in casa. I love IT !! :)
Va multumesc ca ati avut rabdare sa imi cititi "palavrageala" plina de entuziasm - sper sa va alaturati si voi temei "pusculita" de la Provocari Verzi (pana pe 29 aprilie inclusiv).

Tema 30 "Pusculita"(1-29 aprilie 23:55) 
Maine va arat pusculita Lui Rha!
ps: din atata entuziasm am trecut numarul provocarii pe poze gresit. este #30:).

0 comments :

Trimiteți un comentariu