luni, 20 aprilie 2015

Ziua Pamantului 1 "Pusculita din PET"

Buna!
Pentru a fi in ton si cu tema actuala de pe provocari verzi  si anume Tema 30 "Pusculita", m-am gandit sa va povestesc cate ceva despre pusculita realizata de Ralu in 2012. Este un proiect de suflet, care exista si acum. Am amintit despre el aici: Provocari Verzi la cea de-a patra tema..



Am fost dintotdeauna fascinata de inventivitatea si rapiditatea cu care Rha gaseste solutii. In plus cand creeaza nu ii este "teama" ca va gresi si strica materialele (eu recunosc ca sunt mai... "calculata":P). Si din "nimic" reuseste sa faca lucruri practice care nu inceteaza sa ma uimeasca. 


 Proiectul din 2012 a reprezentat o pusculita. Este 100% reciclat (de la sticla pet pana la bucatile de revista si panglici. Decoratiunile nu sunt alese la intamplare - imaginea verighetelor este una sugestiva pentru  viata noastra din perioada respectiva.

Mie mi-a placut tare mult cum a reusit ea sa gaureasca capacul (recunosc ca l-am privit fascinata... cum lucruri mici devin atat de importante cand sunt facute de cei dragi... :D), dar si sistemul de prindere cu panglici :D
Va asteptam si pe voi sa creati pusculite pe care sa le inscrieti pana pe 29 aprilie (inclusiv) aici: Tema 30 "Pusculita". Voi povesti in curand si dere pusculitele realizate anul acesta pentru prema 30! :)
Pe maine cu un nou articol dedicat zilei pamantului:)!
*
Pentru ca Oana (DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea sa realizam o colectie de articole dedicate sarbatorii Pamantului pe care sa o gazduim pe Provocari Verzi ( Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta! ) - mi-am propus ca in aceasta saptamana sa va arat cateva din proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului conform principiului 3R (redu-recicleaza-refoloseste) si care imi inveselesc, infrumuseteaza viata! Din casuta mea, cu gandul la casa noastra, Pamantul!
Va asteptam si pe voi sa va alaturati cu proiectele voastre in colectia de aici: Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

0 comments :

Trimiteți un comentariu