marți, 21 aprilie 2015

Ziua Pamantului 2 "Casuta pentru porumbei"

Buna!!
Anul trecut am avut o surpriza in balconul de pe scara blocului (unde exista tubulatura de la ghena). Doi porumbei si-au facut cuib in pamantul de la flori. Anul acesta le-am facut o "casuta" micuta. in cazul in care le vin idei:P.


Astfel protejam putin si plantutele, care au avut destul de suferit de pe urma nebunaticilor porumbei si... le oferim si lor un mic refugiu - in cazul in care se hotarasc sa isi faca iar casa la noi.
Totul reciclat, desigur:).
Pe curand!

**
Pentru ca Oana (DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea sa realizam o colectie de articole dedicate sarbatorii Pamantului pe care sa o gazduim pe Provocari Verzi ( Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta! ) - mi-am propus ca in aceasta saptamana sa va arat cateva din proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului conform principiului 3R (redu-recicleaza-refoloseste) si care imi inveselesc, infrumuseteaza viata! Din casuta mea, cu gandul la casa noastra, Pamantul!
Va asteptam si pe voi sa va alaturati cu proiectele voastre in colectia de aici: Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

0 comments :

Trimiteți un comentariu