miercuri, 22 aprilie 2015

Ziua Pamantului 3 "In gradina din balcon"

Buna!
Acum 2 luni, chiar pe 22 februarie, realizam cateva fotografii in gradina din balconul meu. de atunci s-au mai schimbat cateva lucruri - in acest moment fiind o explozie de orhidee. :)


In imaginea de mai sus se poate observa si un proiect mai vechi realizat pe tema "reciclarea pet-urilor", dar si o mica pictura pe perete, diverse decoratiuni pentru flori, sau, in dreapta sus, o "particica" din cele trei "rafturi" pe care am asezat flori. Sunt facute din 3 bucati de lemn ramase de la o "etajera" realizata tot de noi. :D Ador proiectele de acest gen.
Pe raftul de la mijloc am aranjat cactusii si alte cateva floricele dragi primite in dar. Cocorii origamii sunt parte din proiectul meu 1000 de cocori :)). Sunt realizati dintr-o punga de hartie cu imprimeu cu lalele. In dreapta puteti vedea alt proiect realizat de mine in 2013 - #21 "Decorativ" pe Provocari Verzi. Si vasul roz din prim plan (de la al doilea cactus) este reciclat de la o cutie haioasa de bomboane [ si are foarte multi ani de cand serveste pe post de suport la cactus:P].
Raftul cel mai de sus este animat cu lucrusoare primite de la oameni dragi (Oana - casuta cu fetita, Adriana - decoratiunile pe lemn si Mariana - decoratiunea din panusi), dar si cu diverse lucrusoare "reciclate" - suportul albastru de la floare, suportul din ceramica pe care sta casuta, mini stropitoarea si ulcica din lut maro (a carei toarta din pacate s-a spart si nu am reusit sa o salvez. Dar asa-i ca e dragalasa?:)
Si voi termina mica incursiune in gradinita din balcon cu fotografia de mai sus. Cel mai recent "element decorativ" adaugat este palaria de soare. Din pacate timpul si-a spus cuvantul.. si nu mai poate fi purtata (s-a rupt tesatura" - dar i-am gasit un nou loc si mie cel putin mi se pare ca a inveselit foarte mult cadrul de lemn al usii :).
Sper ca v-a placut si voua micul meu coltisor de natura :D! 
Pe curand!!
***
Pentru ca Oana (DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea sa realizam o colectie de articole dedicate sarbatorii Pamantului pe care sa o gazduim pe Provocari Verzi ( Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta! ) - mi-am propus ca in aceasta saptamana sa va arat cateva din proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului conform principiului 3R (redu-recicleaza-refoloseste) si care imi inveselesc, infrumuseteaza viata! Din casuta mea, cu gandul la casa noastra, Pamantul!
Va asteptam si pe voi sa va alaturati cu proiectele voastre in colectia de aici: Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

0 comments :

Trimiteți un comentariu