sâmbătă, 25 aprilie 2015

Ziua Pamantului 6 "Fotoliul papusilor"

Buna! 
Acum catva timp am realizat o serie de tutoriale in Revista Atelierul - tutoriale ce formau un fel de poveste. Unul dintre obiectele create a fost un "fotoliu" [  Tutorial: "Scorbura misterioasă (II) … fotoliul din odaie”]. In timp, banda dublu adeziva folosita a cedat si ... cum tot sarbatorim saptamana aceasta, m-am gandit sa ii acord cateva minute pentru a-l repara.


Am cusut partea din spate de cutie si manerele le-am fixat deasemenea, adaugand margelute de lemn si de nisip ca "decor". Acum fotoliul poate fi folosit fara nicio teama ca s-ar putea dezmembra:D.


Desi este realizat in toamna lui 2012, in afara de mica problema cu scociul depasit de situatie, fotoliul arata ca nou! Puteti deci realiza mobilier pentru casuta papusilor (re)folosind cutii de carton, betisoare de la inghetata si resturi de fire ramase de la alte proiecte:P.


 Cele doua mititele sunt cele mai noi papusele pe care le-am lucrat. Am incercat un nou model propus de Beth Webber. Si imi plac taaare mult. 

Daca va plac si voua va anunt de pe acum ca imi doresc sa lucrez aceste modele pentru a le dona. Din motive personale am retras-o pe Ilenuta de la donatii. Ea va ramane in colectia mea de papusi.

O casuta mica de tot, intr-o casuta mai mare, adapostita in alta casa mai mare... toate trei in casa noastra.. Pamant. :)
De la stanga la dreapta: Mi-Bebe (geamana mea vesnic tanara:P), Cutu cu clopul de hartie, fotoliul si cele mai noi prietene (care inca nu au nume - cea in costum popular a primit costumatia de la Zana Padurii), In fata Ilenuta si Zana Padurii, alaturi de Cutu Catalin. Bineinteles nu o voi uita pe Sandy Bell care a primit in aprilie in dar masinuta fermecata [ printre altele si pusculita]. Despre unele am povestit deja pe blog, despre celelalte urmeaza sa povestim.
Pe curand!


******
Pentru ca Oana (DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea sa realizam o colectie de articole dedicate sarbatorii Pamantului pe care sa o gazduim pe Provocari Verzi ( Eveniment Special (21-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta! ) - mi-am propus ca in aceasta saptamana sa va arat cateva din proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului conform principiului 3R (redu-recicleaza-refoloseste) si care imi inveselesc, infrumuseteaza viata! Din casuta mea, cu gandul la casa noastra, Pamantul!
Va asteptam si pe voi sa va alaturati cu proiectele voastre in colectia de aici: Eveniment Special (21-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

2 comments :

Spunsieu spunea... [Raspunde]

Frumoase realizari de Ziua Pamantului, imi inchipui ce greutate trebuia sa suporte fotoliul acela de s-a rupt! Papusile sunt cu adevarat haioase si ca decor nu numai pentru joaca.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Spunsieu Multumim mult :)!
Greutatea nu a fost mare... dar partea din spate era lipit cu banda dublu adeziva de restul fotoliului si practic s-a desprins :D. Nu era foarte rezistent lipiciul. Acum nu mai sunt probleme.
Nu prea sunt papusele de joaca - sunt mai mult de decor, de colectie. dar cele micute merg si la joaca.:D

Trimiteți un comentariu