sâmbătă, 13 iunie 2015

Teaser "Ciupercute" - Sustine Provocarile Verzi


Buna buna dragi prieteni :)
In ultima saptamana am lucrat cu mult drag ... am creat ciupercute magice, sculptate in pluta si le-am pictat cu acrilice:).  Va povesteam aici - Ciupercute - cat de mult mi-a placut acest proiect. Si cat mi-as dori sa mai fac ciupercute... iata-le. Abia "terminate", la uscat :D.

Nu sunt doua la fel - am incercat ca macar culorile folosite sa fie aceleasi. Intr-o oarecare masura sa zicem ca am reusit. Sunt 3 tipuri de ciupercute, cate 7 din fiecare, deci in total 21. Sau 7 seturi formate din cate trei ciupercute.


Proiectul pentru care le-am facut este inca "in scutece". Dar va pot spune ca implica si stelute verzi. Daca nu aveti puteti sa le castigati participand cu lucrari la (Ati pierdut o provocare), sau la Felicitari Calatoare VIII "Vacanta Mare"

Ciupercutele nu sunt lacuite (dar pot fi - eu nu folosesc lacuri pentru ca nu ma inteleg cu ele :P). Sunt fixate pe scobitori din lemn si pot sa infrumuseteze un aranjament simpatic, sa fie decor pentru diorame sau in ghivecele floricelelor (in acest caz, ar fi bine sa fie lacuite).
Dar mai multe despre ele ... curand! Pana atunci va asteptam si pe voi cu proiecte pe tema Desenam pe...
http://www.provocariverzi.ro/2015/06/tema-32-desenam-pe.html
click pe imagine

2 comments :

Spunsieu spunea... [Raspunde]

N-as fi ghicit ca sunt din dopuri, este o idee de decor excelenta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Spunsieu
multumesc mult :)!
Si mie imi place tare mult cum au iesit. Sunt foarte decorative - am deja un set pus la flori intr-un fel de stropitoare decor ;))
Cu drag
rux

Trimiteți un comentariu