joi, 3 decembrie 2015

C.A. #03 Felicitari zambarete


Buna! 
Am ajuns la fulgul 3 - din calendarul advent al acestui an :P. Ieri nu am putut vorbi prea mult - e si normal, a fost miercurea cea fara de cuvinte [ cuvinte multe zic.. ca 2-3 acolo, tot sunt :D].
Mai tineti minte ce va povesteam acum cateva zile despre initiativa Paulei - "Daruieste o felicitare de Craciun!" ? Ei bine, in mini vacanta de sfarsit de toamna - inceput de primavara, am reusit sa fac cateva felicitari.
Cred ca mi-am cam iesit din mana, sau poate e doar oboseala ... dar nu mi-a venit sa cred, cand erau gata, cat timp trecuse de cand imi adusesem toate ustensilele si materialele, pana am terminat lucrul. 
Ador felicitarea cu bradut curcubeu. Ideea aceasta o aveam oarecum conturata in minte de la inceput (spre deosebire de cazul celorlalte felicitari) - asa ca a fost suficient sa gasesc materialele si sa ma hotarasc cum le voi combina. Mi-a placut atat de mult, incat am hotarat sa fac mai multe mini felicitari cu braduti curcubeu.


Felicitarea cu Mos Craciun s-a conturat de la sine. Pe Mos "l-am salvat" in ultimul moment. Era in cutiuta mea cu "imprimate care merita sa aduca zambete si sa insufleteasca proiecte". Asa-i ca e simpatic?:D
Am preferat sa nu incarc prea mult felicitarea. Am adaugat doar renii, frunzulitele si urarea - pe acestea trei le-am castigat intr-un set cadou la concursu cizmulita, acum cativa ani. :D

In cele din urma... prima dintre cele trei felicitari (si cea care s-a lasat greu finalizata) - inspirata din felicitarile calatoare de pe provocari verzi - primii fulgi. Imi pace sa creez ideea de ninsoare cu fulgi rotunzi - poate ati observat din grafica blogului. Am adus ideea aceasta si in felicitari - folosind creion alb. 
Povestea este: Intr-o vale se aflau un brad alb, unul verde si un om de zapada. Si ei asteapta Craciunul - ii saluta pe reni, care se pregatesc pentru seara de ajun, repetand de zor, printre primii fulgi.



Nu stiu daca destinatarii vor afla povestea celor trei felicitari vreodata. Mi-as dori tare mult sa le aduca zambete si bucurie. Aveti inca timp sa le trimiteti si voi, daca doriti, o felicitare creata de voi - nescrisa. Eu le-am scris un gand bun si urari de sarbatori fericite pe o carticica de vizita :P.

Ieri au plecat spre destinatie ;).
*

Reminder Concursuri: 
Concurs Creativ "In oglinda"  28 noiembrie- 05 decembrie 2015 (23:55)
Concurs: "Impodobim bradul VI"  22 noiembrie- 11 decembrie 2015 (23:55)
Felicitari Calatoare X "Primii fulgi"   22 noiembrie -11 decembrie 2015 (23:55)
Tema #38 "Bradul Verde" (1-25 decembrie 23:55)


Update: Felicitarile au ajuns si ma bucur ca au adus bucurie - iata ce surpriza am primit pe mail de la Paula: Felicitari din suflet si copii fericiti.

2 comments :

Trimiteți un comentariu