vineri, 8 aprilie 2016

Hortensia


Kirigami este o tehnica deosebit de frumoasa (si greau, mai ales daca nu ai ustensilele trebuincioase). Am incercat mai multe modele (unele chiar dintr-o carticica tiparita de Ed. Casa - cum este si cea de fata). Hydrangea, sau hortensia (cum o stiu eu din copilarie), este o planta in acelasi timp fragila si puternica. Mie imi aminteste de gradina bunicii mele. Avea o multime de hortensii puse in de jur imprejurul gradinii din fata casei. Iarna le punea la adapost, si primavara ne bucurau din nou privirea.



Aproape ca uitasem de felicitarea aceasta - este o incercare stangace, ce e drept, dar important este ca nu m-am lasat pana nu am facut-o. Am lucrat cu un cutter obisnuit, cam neascutit... si nici hartia nu a fost prea grozava. Dar mie mi-e draga :). Mi-am amintit de ea zilele trecute cand am primit in dar o Hortensie in ghiveci. :D

In mod normal felicitarea poate ramane ca atare, decupata. Dar eu a ales sa ma joc putin cu creta. Si un betisor cu vata in varf. Am creat putine umbre si pete de culoare. :)
Mi-ar placea sa mai fac cateva lucruri de acest tip - dar pentru asta va trebui sa imi iau un cutter potrivit pentru asa ceva. :D 


Pe curand!!:)

7 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Wow! E deosebita! Si mie imi plac felicitarile decupate, nu doar pentru unicitatea lor, cat pentru efectul spectaculos de la final.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dulcea Mea Casa chiar este (asa imperfecta :P). te imbratisez zana mea draga!! :*

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Ba e frumoasa. Mie imi place.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen hehe, atunci suntem trei - ma bucur mult :) <3

Cristina DRagomir spunea... [Raspunde]

daca m-as apuca eu sa tai, sigur mi-ar iesi doar o gaura imensza intr-un coala de hartie. Trebuie sa fie foarte placut sa ai un asemenea talent si sa poti crea tot soiul de lucruri cu suflet.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristina Dragomir ohhh si eu era sa fac fix acelasi lucru. Din cauza cutterului. Trebuie niste ustensile speciale:D - vorba aceea incercam sa fac balet incaltata cu clapari :)) (eventual si cu schiurile atasate - sa merg mai bine pe "poante")

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza ce culori au ?:P
Eu am una pe roz -am primit-o anul acesta. Bunica mea avea insa o multime <3.

Trimiteți un comentariu