vineri, 22 aprilie 2016

Simfonia Lalelelor - 2016 -


V-am promis cateva poze de la Simfonia Lalelelor :). Ei bine... eu nu am reusit sa ajung. Habar nu am de ce, dar de cand a inceput, poate de la ceva substante pentru flori, nn-am prea putut sa ies pe afara. Daaaaar, am trimis pe teren doi fotografi speciali si am cateva poze dragute pe care sa vi le arat. Din oras! :)


Multumesc Mami pentru cele cinci poze din colajele 1-3 si Tati pentru cele sapte din colajele 3-5. Colajul 3 este impartit :D.
Am reusit sa vad pe FB cateva imagini de la Simfonia din acest an... Mie imi plac florile mult, asa ca florile sunt frumoase. Am vazut si un stand cu obiecte traditionale (foarte dragut !!). 
Pentru cineva care a prins Simfoniile realizate in Piata centrala a orasului (actuala Vasile Milea) si la Casa Sindicatelor acum mi se pare ca arata mai mult a targ;  expozitia se cam pierde printre randuri ... Nu stiu, era ceva absolut superb atunci. De vis... :).
Voi ati ajuns? :) Ce ati vazut deosebit?
Pe curand!!

6 comments :

coco spunea... [Raspunde]

vreau si eu acoloooo :((

simf spunea... [Raspunde]

a fost editia 39.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona Fusaru Da stiu lucrul acesta - am scris deja, in articolul precedent :).
Eram chiar curioasa daca va observa cineva...
:)))

Cristina DRagomir spunea... [Raspunde]

am vazut cateva imagini de la festival si la stiri. E un eveniment la care mi-ar placea sa particip si eu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristina Dragomir Probabil si la anu' se va organiza cu o saptamana inainte de Paste :). Cel putin pana acum cam asa a fost.:P

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco anul viitor ?:P

Trimiteți un comentariu