marți, 7 februarie 2017

Midori - LPS Blythe -


Hei :)!
Stiti deja ca imi plac papusile, jucariile in general - sa le creez, sa le ofer, sa le primesc, sa le ingrijesc, chiar sa ma joc (fie si 5 minute) cu ele - un lux in zilele noastre cele fara de timp liber, daaaaar ah cat de bine e sa evadezi 5 minute in lumea copilariei. 


Domnisoara din imagini a primit numele de Midori - de la minunatii ei ochi verzi. Este o Blythe mititica, din seria Little Pet Shop si am primit-o in dar de la prietena mea Micaela. Sincer habar nu aveam cat de dragute sunt papusile acestea pana a aparut Midori privindu-ma verde-n ochi :)). 
Este ca o zanuta mica - muza mea ;)). Multumesc muuult!!!😍


Pozeaza in zana, sau motanel incaltat - dar incaltarile au fost ca un fel de "acum ai nevoie si de cineva sa le poarte" :)). Si chiar asa s-a intamplat. 
Intre timp Midori a primit un costumas de braduta (despre care ati putut citi aici: C.A. 18. " Midori in costumas de Braduta ")  si este inconjurata de surioare mai mari si mai mici, mai crosetate sau nu :)).



Va veti mai intalni cu ea, cu siguranta. Daca aveti si voi mititele Blythe poate veti gasi interesante articole despre imbracaminte realizata special pentru ele. :)
Pe curand!

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Cu mult drag ;)
Iti doresc sa continue sa te inspire si, in calitatea ei de zanuta poate face o magie si asupra timpului ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh ohhhh.. oh ce bine ar fi!!!! :*

Trimiteți un comentariu