duminică, 5 februarie 2017

Premii pentru Provocari Verzi



Buna :)!
Se pare ca primavara s-a gandit sa ne trimita cativa mesageri - a fost cald azi, a fost si soare... si am vazut (in poze deocamdata) si primii ghiocei pe anul acesta, aparuti in Padurea Trivale.
Astazi imi programasem sa realizez articolele pentru toata saptamana ce vine (un fel de maraton), nu de alta dar timpul meu liber nu prea exista in perioada asta si.... mai vreau sa reincep si cursul de japoneza pe deasupra. De maine. Pentru ca DA minuni se intampla :).



Astazi va povestesc tot despre o minune. Despre premii frumoase, primite de la Micaela (Clubul Fanteziei) pentru proiectul nostru drag Provocari Verzi.
Deja o parte dintre premii au fost oferite la temele precedente (datierele) si restul urmeaza sa le pregatim pentru temele viitoare. Am decis sa facem mici kit-uri (cu cate ceva din fiecare), sau sa folosim anumite elemente in creatii realizate pentru sprijinirea activitatii proiectului.



Pentru februarie (de exemplu) am pregatit un mic kit format dintr-o stampila dragalasa (cu floricica si tus rosu), un petecut imprimat (din material plastificat ) cu o imagine super draguta - pentru ca tot vorbim de covorase tesute, de Zana si steluta stand la geamul casutei lor si citind, mesterind cu drag in micul lor atelier. Nu lipsesc nici nastureii colorati si dragalasi.


Avem si trei carticele foarte interesante - le va veni si lor randul :).
Ii multumim din nou Micaelei pentru ca ne este alaturi si ne sustine cu drag!! Si voua pentru ca va implicati deasemenea, ne cititi, participati la provocari si.. faceti diferenta.
Luna aceasta sarbatorim 5 ani de cand am pus bazele Provocarilor Verzi si avem multe surprize:

http://www.provocariverzi.ro/2017/02/tema-52-covorasul-tesut.html
Tema #52 Covorasul Tesut al Zanei
(1-25 februarie 23:55)


- Felicitari Calatoare XV " Martisor" -
(4-24 feb 23:55)
Si un giveaway frumos pe pagina de Facebook, cu un premiu realizat de Oana (DulceaMeaCasa) - o papusica dragalasa, cusuta. Va invitam si pe voi sa participati (pana pa 19 feb).

Participa la Giveaway

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Oh,ce de frumuseți!nu mai zic ce utile sunt!Mulțumim,Mica!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina YUP :D! <3

Trimiteți un comentariu