duminică, 14 mai 2017

TpT - Episod pilot


Buna!!! 💗💙💚💛💜
Dupa cateva peripetii, iata ca am reusit, in sfarsit, sa urc si episodul pilot din Timp pentru Tine!! Oficial avem canal de youtube😊, la care va invit cu drag (si emotii) sa va abonati (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou).


Iata link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
3000
siiiii
 
Ne vedem saptamana viitoare, duminica cu un nou episod :D!!!

4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Placeeee.Esti asa frumoasa si ai o voce atat de frumoasa si calda...Place la nebunie proiectul cel nou si abia astept sa vad ce ne rezervi.Te imbratisez si mult muult succes cu noul proiect..esti minunata..coerenta,frumoasa..placeeeeee

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet ce ma bucur ca ti-a placut :* !! Iti multumesc mult :D!!
Macar asa sa ne vedem si noi :)!!
Imbratisari multe!!!

Diana spunea... [Raspunde]

L-am vazut pe Dodolici! <3 Si ma bucur tare ca l-am vazut altfel decat in poze! :) Da, am vazut si papusica, dar ti-am scris ca ma bucur ca l-am vauzut pe Dodolici "misunand"?! :)
Pupici cu drag-drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana dragul de el <3. Era dornic sa scape din "studio" si sa mearga sa... nu sa se joace, ci sa manace. Dar cum era sa zic atunci.. stiti Dodo se plange ca nu il las mai repede sa mearga sa "cerseasca" la ai mei care mancau.
Am mai multe inregistrari facute atunci, cu ocazia episodului pilot. Cred ca se saturase si el de cate rateuri am dat :))). Poate odata cand voi avea timp am sa fac o selectie printre filmulete... pe unde apare el :D.

E altceva, stiu ca in poze e minunat, dar in realitate... ah, in realitate :P. Eclipsa pe toata lumea :)))). Ceva de genul: ahhhh uite-l pe Dodo... giugiu giugiu. Ah, esti si tu Rux pe aici? Nu te observasem.. hahaha. <3 Vedetul meu mic.. lol. Si evident imi venea sa il jumulesc si mai tare, abia m-am abtinut sa nu ii dau un pupic.
Este alaturi de mine si in primul episod, numai ca dormea langa... deja nu se simtea bine :(. Asa brusc.

Ma bucur ca ti-a placut :) :*!!!
Muuuah

Trimiteți un comentariu