sâmbătă, 9 decembrie 2017

#09. Coronita cu fulgi de nea


Buna!
Astazi in calendarul advent... alt premiu la concursul nostru Impodobim Bradul VIII este dezvaluit. De data aceasta este vorba despre decoratiunea creata pe tema fulgi: o coronita. Poate fi pusa si in brad (este usoara ca un ... fulg! 😁), dar si la usa de la camera, sau la geam... unde vreti voi.
Va mai puteti inscrie in concurs pana pe 11 decembrie !!



Am creat trei fulgi (mi-am cam prins degetele cu celelalte doua modele de fulg din carte) pe care iam prins pe suporturi crosetate. Buni m-a ajutat sa impletesc agatatoarea (yup - este o coronita speciala). Am impodobit cu margelute si.. stele.
Va las cu fotografii si nu uitati ca, la finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 9 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.






*
 
Day 09 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:




Linkuri directe:
09.  Copilarim Advent - calendar 9 decembrie   
(Colind: "O brad frumos" in romana, franceza, engleza, germana, italiana, latina, neerlandeza) 


 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

 ☃☃☃☃☃☃☃☃
Editia a 8a "Impodobim Bradul"
11.11 - 11.12 (11:10 a.m)

 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Frumoas acoronita!
Pe "sistemul" acesta ar putea fi lucrate si martisoare - nu cu fulgi de nea (sper sa nu mai ninga din martie!), ci cu inimioare. :)
Succese!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Asa este !! Coronitele acestea sunt foarte versatila. Daca faci baza pe o culoare neutra (adica una potrivita cu toate anotimpurile) poti face elemmente detasabile si sa o impodobesti in functie de sezon. Dar cum nu e foarte mare, poti face chiar mai multe, mai ales ca pentru baza se poate folosi carton (deci si recicla, de ce nu - cutiile de bomboane pot fi o solutie foarte buna <3), poti folosi materialele de care dispui in casa... si sa te distrezi cu cei dragi, de ce nu! :D
Iti multumesc mult pentru urare !! :*

Trimiteți un comentariu