joi, 21 decembrie 2017

#21. Mitene cu fulg

Buna!!
Aseara am auzit colindatorii si pentru prima oara in 15 ani mi-am reamintit cum era cand nu trebuia sa iau un cret latracios in brate si sa ne refugiem undeva nu foarte aproape de usa, sa nu cumva sa le acoperim cantul celor de afara.. A fost stingher si singur.. momentul. 
Dar astazi nu despre asta voiam sa va povestesc, ci despre fuuuulgi. Doi fulgi mari de zapada pe care i-am prins cu mare drag de mitenele pentru prietena mea draga ... careia ii promisesem ca fac si tutorial filmat si evident, nu am reusit (anul acesta).



Chiar in ziua cand voiam sa ma apuc sa ii crosetez mitenele am primit un knitting loom (l-am primit la posta, ca mi l-am facut singura cadou 😁) si am zis... gata, fac mitenele cu el. Doar ca nu avea instructiuni. Asa ca ne uitam eu la el si el la mine... si pana la urma nici eu nu stiu cum am facut dar a iesit ce se vede. 
Le-am crosetat fulgul (v-am mai povestit ca am gasit trei modele de fulg intr-o carte si am adaptat pentru firul subtire si proiectele mele). Si l-am ornat cu margele.
Acum abia astept sa ajunga la destinatie. La finalul articolului puteti descoperi despre ce am scris in anii precedenti si alte articole pe tema Sarbatorii Craciunului. Dar pana atunci va mai las cateva poze :).






*
 
Day 21 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:




Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

4 comments :

Poteci de dor spunea... [Raspunde]

Eeeiii, ce drăgaşe sunt! Te felicit!
Eu am mănuşi cu pisicuţe. Sunt cumpărate, că eu nu mă pricep dar astea-s speciale.
bravo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Poteci de dor multumesc mult ;)). Am si eu niste sosete super simpatice cu reni ;)). Le-am primit in dar :D.
Acestea sunt facute cu un suport pe care se lucreaza ciorapi. E prima mea incercare de gen ;)). Miam cam prins degetele.. ca nu are instructiuni, dar e f interesant.
:*

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce manusi elegante! Fulgi vad ca ai... zapada mai lipseste ☺☺☺
Dar va veni, sunt sigura!
Te pup. Noapte buna!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da, cam lipseste si nici nu da semne ca ar vrea sa apara prea curand. Dar poate ne face o surpriza... de Craciun :).

Trimiteți un comentariu