sâmbătă, 23 decembrie 2017

#23. The Snowman and the Snowdog

Buna!
Astazi suntem in 23 - ne desparte doar Ajunul de Craciun. Maine impodobim bradutul virtual - da, este fila de calendar pe care o putem ghici inca de la inceput, e traditie.
Va spuneam de Mos Nicolae ( #06. Miercurea fara cuvinte " Catelusul Sosetica " ) ca pe parcurs va voi povesti despre carte, atunci cand va veni vremea sa vedem impreuna ecranizarea animata. Ei bine, iata ca a venit momentul.


via youtube

Filmul a avut premiera pe 24 decembrie 2012 si este ecranizarea cartii scrise de Joanna Harrison and Hilary Audus - The Snowman and the Snowdog. Un baietel se muta in casa in care a locuit James (baietelul din povestea originala cu Omul de Zapada: -  A.C. "The Snowman"). Acesta are un catel in varsta pe care il pierde. Ii este foart dor de el si ii scrie lui Mos Craciun.
Descopera in camera sa fotografia lui James cu Omul de zapada si accesoriile pe care baietelul le folosise pentru prietenul sau de nea. Cand ninge se hotaraste sa il recreeze pe Snowman si face si un snowdoog - catelus de zapada. Ii pune in loc de urechi sosete. Impreuna zboara spre tinutul lui Mos Craciun. Baietelul primeste in dar o cutiuta si ajunsi acasa descopera in aceasta un obiect magic care ii va face de Craciun cel mai minunat cadou. Va las sa descoperiti singuri despre ce este vorba.

Azi se implinesc si sase luni de cand Dodo a plecat. Filmuletul este si pentru tine, fulgusorul meu cret! 💕

*

 Day 23 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:




Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Un film incarcat de emotie si gingasie, multumim ca ni l-ai facut cunoscut!
Rux draga, îti doresc sarbatori fericite, cu sanatate si numai bucurii! Mos Craciun sa-ti aduca multe cadouri si sa ai parte doar de surprize placute pâna la sfârsitul anului. Anul care vine sa-ti fie mai bun, mai rodnic si mai frumos! La multi ani! 🎄🎅

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN <3
Ma bucur tare mult sa ti-a placut!! :*
Iti multumesc mult de tot pentru toate urarile minuntate - fie sa se intoarca inzecit :*!
Pupici si sa ne citim cu drag !! <3
Craciun Fericit!

Trimiteți un comentariu