vineri, 9 martie 2018

BRATARI - Colectia 2017

Daca despre numarul doi pe lista de mai jos deja v-am povestit (avantajul unui obiect 3 in 1 este ca se vorbeste mai des despre el - in cazul acesta se poate purta ca banderola, bratara si colier ), imi ramane sa mentionez doar doua lucruri:
  1. bratara cu floare de lotus este printre primele mele lucrari crosetate de cand am inceput proiectul Copilarim. Pe mine m-au inspirat putin si manusile motociclistilor, care au un spatiu cumva taiat unde incep degetele ....
  2. celelalte doua bratari cu inimioara nu erau "in plan". Lucrasem mai multe inimioare cusute pe etamina rosie (pe care nu se coase atat de usor pe cat mi-as fi inchipuit eu.. haha). Aveam inimioarele si am folosit panglica recuperata de la o cutie de bomboane (pentru ca panglica, nu cutia, avea un elastic auriu ce le facea foarte practice pe post de bratara). Le-am lucrat in ultimele noastre momente impreuna - ale mele si ale lui Dodo. Cred ca a lui arata mai bine ca a mea.... Voiam sa o port non stop la mana pana mi-am dat seama ca se va destrama in ritmul acela.

Articole publicate in 2017:


💋

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Such beautiful bracelet you made!
I admire your work!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI Thank you dear Dimi!!

Diana spunea... [Raspunde]

Frumoase bratari!
Eu sunt fan orice poate fi numit bijuterie! Am cu sutele! Si nu exagerez. :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ;)))) bun de siut.. foarte bun ;)))

Trimiteți un comentariu