vineri, 30 martie 2018

Sarbatoarea Pascala - Articole 2017 -


Buna!! :)
Zilele acestea am fost tare primavaratica. Abia astept si eu o vacanta - ca iepurasul din povestea asta, care a facut schimb cu Sebi pentru o zi. Si pentru ca tot e vorba de iepuri... si numai maine nu sunt Floriile, am facut putina ordine si la categoria Sarbatoare Pascala pentru anul trecut.
Maine sper sa reusesc sa scriu urmatorul capitol... si, uite-asa s-a dus si martie, cum s-au dus si 40 de saptamani. Repejor.
Cadoul de azi a fost ca am regasit inregistrarea pe care o cautam pe telefonul meu vechi. Am sa il incarc periodic numai ca sa o pot asculta..
Ham.. HamHam
si apoi vocea lui Mami: Dodutzu!




Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2011:

Descopera articole pe aceeasi tema, din alti ani aici: Sarbatoarea Pascala. Pentru alte sarbatori poti accesa pagina Sarbatori . Iti multumim pentru ca ne citesti si ne sustii activitatea, pentru comentarii si sugestii :).
💓

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

cema bucur ca ai regasit inregistrarea! ♥♥♥ Te-ai mai linistit <3
Uite cum zboara timpul! E primavara, suntem in pragul sarbatorilor Pascale. Noi duminica vom serba. Si luni. Avem liber de la serviciu, de Vinerea Mare si pana dupa A doua zi de Paste.
Ieir am vopsit ouale, tare faine mi-au iesit :-) M-a ajutat Leo! ☺☺☺
Astazi am stat in curte la plaja, pe sezlong. Leo a alergat si a tot venit la mine cu jucaria sa i-o arunc.Trei ore ne-am distrat la soare.
Maine daca tot asa frumos este, voi iesi sa fac curatenie in straturile cu flori si sa matur o data in jurul gazonului. Pe Leo va trebui sa il inchid in casa ca... latra ca un turbat cand vede matura. Si sare sa o muste ca la Balaur ☺☺☺
Te pup. Noapte buna!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si eeeeeuuuu. Acum sa vad cum o transfer, ca pe telul vechi am doar infrared (ar insemna sa deschid laptopul vechi candva... :D si oricum va trebui sa fac asta ca vreau sa il folosesc pt grafica.).. detalii.. :P

Asa este - ;)) Sarbatoriti si week-end-ul viitor? Sau doar acum :D (ce "lacoma intrebare" lol).
Ce bine ca aveti curte sa va bucurati de ea <3. Si la noi a fost soare, dar l-am privit prin geam. Dar maine sper sa ajung pana la mesteceni ca luna aceasta nu am reusit inca :O. Si vad ca incep sa anchilozez ... hahaha.

Oh ce lupte seculare mai purta si Dodo cu matura / aspiratorul. Era foarte amuzant doar ca mie imi era sa nu se raneasca la gura :)). Cu timpul insa si-a dat seama ca nu se merita si le privea cam cu nepasare. :))
Pupici cu drag <3!!


DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wishing you a lovely April and a Happy Easter to you and your family!
Happy Holidays!Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you!!
Happy Easter to you and your family <3!!!
Lots of hugs :*!!

Trimiteți un comentariu