sâmbătă, 29 septembrie 2018

#09 Pupo si Miti invata zilele saptamanii - Mirabela Les (CDL) [ Unboxing PUPO.ro ]


Buna si bine v-am regasit la Coltul de lectura!!
Astazi este un episod mai special. Daca urmariti aceasta rubrica, atunci probabil ati observat ca am sarit 8-ul. Ei bine.. programasem alta carte pentru azi, dar cum precomanda la cea de-a sasea carte din seria Pupo a sosit marti la mine si pentru ca am zis sa nu astept inca o luna ca sa scriu despre ea, m-am gandit ca ar fi dragut sa fac un unboxing (si cu ocazia asta sa ma uit si la jucariile pe care i le-am comandat micului N de ziua lui - in octombrie implineste 3 ani 🎉).


Cand am precomandat cartea am vazut ca pe site exista si altfel de lucruri - de exemplu jucarii din lemn (care ne plac tare mult) prietenoase  cu mediul si sigure pentru cei mici. Asa ca i-am coomandat un set de tren si un trenulet portocaliu (ii place mult culoarea si cred ca si cum suna numele ei).
Va las sa urmariti filmuletul realizat mai devreme:



Am fost foarte placut impresionata de absolut tot ce se afla in pachet si total surprinsa de cadoul surpriza pe care Mirabela l-a strecurat cu un mesaj de multumire [ m-am emotionat foarte tare, nu stiu daca se poate observa in filmare.. dar cam asa reactionez eu cand cineva ma surprinde... :))) adica nu stiu cum sa reactionez prea bine, ma emotionez...haaha]. Rar mai intalnesti oameni care sa fie atat de atenti si inimosi sa saritori si este atat de bine cand ii intalnesti! Un motiv in plus sa impart cu voi aceasta experienta frumoasa. :)
[Asa mi-as dori si eu sa se simta fiecare dintre voi cand gaseste un motiv de bucurie pe proiectele Copilarim, Provocari Verzi sau in micile premii pe care le pregatesc cu drag pentru concursuri - asa cum m-am simtit si eu azi :P]

Dar sa revin totusi la carte! Pentru ca suntem pana la urma la Coltul de lectura:
Povestea lui Pupo si Miti (de fapt o colectie de poezii frumoase ilustrate de Mirela Pete[ de la care am aflat de fapt despre Pupo ]) este a sasea dintre carticelele scrise e Mirabele Les. Pe primele cinci le achizitionasem candva la inceputul verii si sunt pur si simplu adorabile (le vedeti in imaginea de mai sus, pe coperta din spate a cartii). Cum am aflat ca se lanseaza si a sasea carte am vrut sa o caut pe Libris (ca deobicei) dar, tot de la Mirela, am aflat ca poate fi precomandata direct de pe pupo.ro

Zis si facut, am pus cartea in cos si am zis sa ma mai uit totusi si pe site, daca tot i-am calcat pragul, sa vad ce mai este in acest univers al copilariei (stiti ca eu nu rezist foarte bine cand vine vorba de jucarii.. hahahahaha, plus ca aveam si un motiv intemeiat - ziua lui N). Si am descoperit o gramada de lucruri dragalase, noroc cu trenurile - pentru ca altfel mi-ar fi fost cam greu sa aleg, asa am mers la sigur (Ralu mi-a zis mai demult sa "ma uit de trenuri" ca ii plac, mai ales sa fie de lemn... :P).

Fiind vorba despre o precomanda, pe langa faptul ca am beneficiat de pretul promotional, am primit si autograf pe carte! O urare minunata pentru un pui de om sensibil si minunat ca micul N. 💖
Cu siguranta se va bucura insa atat de carti cat si de jucarii si mai micul H 💕 care creste ca Harap Alb ( hahaha - nu, nu il cheama Harap :P).

Cartea are copertele cartonate si hartia este lucioasa. Este format destul de mare (il vedeti foarte bine daca va veti uita la filmuletul cu unboxingul - de fapt puteti vedea cartea mult mai bine acolo !😍).
Grafica este superba - Pupo e minunat si micul N chiar are un dalmatian micut de plus. 😊 sigur sigur le vor face concurenta lui Fulger, Bucsa si gasca lor vesela. Iar eu abia astept sa il iau in brate si sa ii citesc ;))).

Una dintre ilustratiile mele preferate (insotite de versuri minunate, de si din suflet) este cea de mai sus. Caci ce e mai frumos si mai placut decat o zi petrecuta alaturi de familie?
Imi cer scuze daca de data aceasta am fost putin mai haotica in exprimare, recunosc ca sunt inca foarte emotionata si gestionez destul de greu asa o doza mare de bucurie (poate si toamna asta, care ma cam da peste cap ca pe o frunza in vant, imi baga bete in roate). Sper ca nu am uitat sa va povestesc despre ceva... 😚.

Daca ati citit si voi aceasta carticica, sau cand o veti face - mi-ar placea sa va aflu parerea! :)
Multumesc inca o daca pentru tot ! :)

Pe maine!!
📚
ps: Nu uitati ca in repertoar puteti gasi cele mai recente (din decursul ultimiilor 5 ani, adica) lecturi ale mele - puteti sa imi trimiteti sugestii si propuneri referitoare la cartile despre care ati vrea sa povestesc in aceasta rubrica 😉 si le voi acorda prioritate 👍.
 

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce de minunatii <3
Seturile din lemn sunt jucarii fantastice si asta stiu de la micii mei cand erau si mai mici :)) Au avut cateva seturi si creau o intreaga lume cu ele .
Carticica am trecut-o pe lista de cumparaturi pentru nepotei ;)

Pupici si imbratisari ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh i-am luat si eu ceva cubulete din lemn natur dar inca nu le-am inaugurat ca am zis sa mai creasca putin (mi se pare ca oricum sunt peste 3 ani) dar trenul acela portocaliu e adoraaaaaabil si setul la fel.
Iar cu puzzle-ul se va putea juca si micul H cat de curand ;)).

Cartea e minunataaaaa <3!!! [si pentru noi.. muahahahaha :P

Pupici! :D

Mirela spunea... [Raspunde]

Ce surpriza placuta ne-ai facut, draga Rux, cu Pupo si Miti invata zilele saptamanii! E a VI-a carte din seria Pupo invata si ne mandrim cu aceste frumoase realizari. Dar cel mai mult ma incanta pe mine, ca artist ilustrator de carti pentru copii, bucuria copiilor, fericirea unui micut care adora catelusul cu buline colorate si pisicuta dulce cu fundita rosie, amandoi numai buni de iubit! Ma bucur mult ca nepotul tau N. a primit cartile Pupo cu bucurie!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela si eu cred ca cea mai de pret rasplata, ca sa spun asa, este bucuria celor care descopera in ilustratii o lume minunata, ce creioneaza o poveste sau poezie.
Cartile sunt inca la mine si ma buuuuucur tare mult de ele. Sunt un copil mai mare, ce sa-i faci!

Micul meu N nu sta atat de aproape de noi incat sa ne vedem des :(, dar noroc ca exista internetul si skype-ul. Iar lui i-au placut inca de cand era micut cartile... Ii aratam si povesteam online.
Are si el un "Pupo" - e drept fara buline colorate - de plus. Asa ca siiigur vor deveni prieteni buni in timp. Si cu pisicuta Miti se va imprieteni!
(cand ne vedem mai nou online, in loc sa ma strige pe mine o striga pe Kiki, o fetita dintr-un anime la care ne-am tot uitat impreuna si apoi il cheama la apel pe Jiji - motanul ei.. hahaha, deci cu siguranta si Miti se va alatura jocului nostru. )

Eu m-am bucurat foarte mult sa descopar si carticica numarul 6. <3 multumesc!

Pupici cu drag :)!

Trimiteți un comentariu