marți, 6 august 2019

TpT - Episodul 34 [martie - aprilie 2019]


Buna si bine v-am regasit cu un nou filmulet! Nu va asteptati sa fie chiar asa curand, nu? (desi v-am soptit eu data trecuta, duminica, un "marti"...)
Ei bine, astazi va voi povesti despre articolele publicate in perioada martie-aprilie 2019. Nu sunt exagerat de multe (doar vreo 19) si de data aceasta am incarcat "studioul" cu diferite lucruri ce apar prin pozele de pe blog, din perioada mentionata mai sus.

Inainte sa va invit sa vizionati filmuletul insa... am si azi de facut o urare pentru ca.... este Ziua Micaelei!!!

La multi ani frumosi si sanatosi si pliiiiiiini de bucurii draga mea !! 🎂


💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al treizeci si patrulea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele din martie, despre care am vorbit in filmulete:

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou, apasand pe clopotel 🔔 ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁. Multumesc!!

💕



2 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Da, mi-au apărut notificarile, și sper până diseară să-l vizionez, abia aștept, că până atunci șeful meu drag, o zis că nu am voie să mă schimb la față :)) ca mă trimite iar cu o misiune la prietenul meu scump, Nero :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :)
Salutari prietenului Nero :D!!

Trimiteți un comentariu