sâmbătă, 7 septembrie 2019

TpT - Episodul 40 [ 01- 07 septembrie 2019 ]


Buna!! :)
A venit toamna, dragilor! Se simte in mangaierea mai putin arzatoare a soarelui, in cea mai rece a vantului. Deja a trecut prima saptamana din septembrie, ca vantul si ca gandul. Si iata-ne la intalnirea noastra (din nou! :P) saptamanala.`
Astazi este si ziua "de nastere" -stabilita de comun acord, a lui Dodo. L-am tratat pe Kouki cu bunatati si lucram la prietenia sa cu un nou membru al gastii - Pupo. Dar despre el, mai multe amanunte, luni!! :)
Pana atunci, va lasa sa urmariti filmuletu, iar eu ma voi indrepta spre intalnirea cu niste rosii de gradina ce vor sa devina suc, dar nu inainte sa pregatesc ultimele detalii pentru tema numarul doi de la Provocari Verzi, ce va incepe maine la 00:00.
Va pup!

💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al patruzecilea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
💟 STD/SP Tema #01 Echipa Zanelor Carpace

Ja ne! Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕


0 comments :

Trimiteți un comentariu