sâmbătă, 14 septembrie 2019

TpT - Episodul 41 [ 08- 14 septembrie 2019 ]


Buna! :)
Ma bucura de fiecare data aceasta intalnirea a noastra (redevenita saptamanala)! A mai trecut o saptamana din septembrie si am mai asternut ganduri si visuri si emotii pe paginile virtuale ale blogului.
Pentru astazi am povestit despre a doua tema a provocarii Salvam Papusi - una foarte speciala, in care v-am propus sa realizati o tinuta pentru Zana Verde Fluturas si sunt tare curioasa sa aflu cum apare ea in imaginatia voastra! ;).
Luni am pregatit pentru coltul de lectura o carticica tare dragalasa cu un mesaj in tot cu temele noastre verzi, dar si cu vremea de afara :).  Marti am mai realizat un desfasurator - de aceasta data pentru primavara acestui an - acum puteti vedea la liniuta ce contine fiecare dintre episoadele dedicate primaverii :D.
Am mai povestit despre lucrarile mele pe tema Zana Verde Fluturas, dar si tema "A doua zi" din concursul de asta vara.
Propunerea muzicala a fost una super ritmata si am facut si referire la un serial pe care cred ca l-ati gasi interesant :D.
Ei... si am avut si aventuri prea placute - dar retin doar alergatura de vreo 6 km :))). In sfarsit am reusit sa incarc si filmuletul de azi (e 11 deja :))).

💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al patruzeci si unulea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕


0 comments :

Trimiteți un comentariu