sâmbătă, 21 septembrie 2019

TpT - Episodul 42 [ 15- 21 septembrie 2019 ]


Buna :) !!
Am trecut deja de jumatatea lunii septembrie.. Wait... what? Ce? Cum? Cand? Si eu unde eram? 😱 Lol. Da... bun, a mai trecut o saptamana (ea stie cand). Imi place sa ne revedem la cateva minute de monolog, desi.... pentru mine este ca si cand as vorbi cu voi. E dragut - portia de socializare :).
Azi va povestesc un pic despre listuta de mai jos:
  • tema trei de la Provocari Verzi (si ce am lucrat eu pentru ea, inclusiv making-of-ul );
  • o piesa muzicala cu iz de copilarie (a mea si a altora din generatia optzecista);
  • am aranjat desfasuratoarele la episodele de vara TpT;
  • am povestit putin despre o carte ce poate fi descrisa ca: sinistra, un dus rece, revelatoare, interesanta etc.;
  • si am povestit din culisele uneia dintre probele concursului de asta vara 
Acum... eu ma pregatesc pentru urmatoarea tema de la Provocari Verzi, ce se leaga de primele, desigur si care, in acelasi timp, o anunta si pe urmatoarea. Mi-ar placea sa va molipsiti si voi putin si sa incercati provocarea aceasta candva cand veti avea timp, chef si inspiratie (sau poate in toamna asta ... de ce nu?:P).
Sunt foarte fericita ca s-a format o echipa micuta si plina de idei interesante puse atat de frumos in scena. Abia astept sa primesc fotografiile sa ma minunez de ele - sa vizitati galeriile de creatii pe Provocari Verzi, deocamdata sunt doar doua, dar in fiecare zi de luni, mai apare cate una:
💟 Galeria de creatii: #01 "Echipa Zanelor Carpace"
💟 Galeria de creatii: #02 "Zana Verde Fluturas"

Ja ne!


💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al patruzeci si doilea episod din Timp pentru Tine:Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
💟  STD/SP Tema #03 Papusile Lumii - Romania
💟  Dana Dawson - Romantic World

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕


0 comments :

Trimiteți un comentariu