sâmbătă, 21 septembrie 2019

TpT - Episodul 42 [ 15- 21 septembrie 2019 ]


Buna :) !!
Am trecut deja de jumatatea lunii septembrie.. Wait... what? Ce? Cum? Cand? Si eu unde eram? 😱 Lol. Da... bun, a mai trecut o saptamana (ea stie cand). Imi place sa ne revedem la cateva minute de monolog, desi.... pentru mine este ca si cand as vorbi cu voi. E dragut - portia de socializare :).
Azi va povestesc un pic despre listuta de mai jos:
  • tema trei de la Provocari Verzi (si ce am lucrat eu pentru ea, inclusiv making-of-ul );
  • o piesa muzicala cu iz de copilarie (a mea si a altora din generatia optzecista);
  • am aranjat desfasuratoarele la episodele de vara TpT;
  • am povestit putin despre o carte ce poate fi descrisa ca: sinistra, un dus rece, revelatoare, interesanta etc.;
  • si am povestit din culisele uneia dintre probele concursului de asta vara 
Acum... eu ma pregatesc pentru urmatoarea tema de la Provocari Verzi, ce se leaga de primele, desigur si care, in acelasi timp, o anunta si pe urmatoarea. Mi-ar placea sa va molipsiti si voi putin si sa incercati provocarea aceasta candva cand veti avea timp, chef si inspiratie (sau poate in toamna asta ... de ce nu?:P).
Sunt foarte fericita ca s-a format o echipa micuta si plina de idei interesante puse atat de frumos in scena. Abia astept sa primesc fotografiile sa ma minunez de ele - sa vizitati galeriile de creatii pe Provocari Verzi, deocamdata sunt doar doua, dar in fiecare zi de luni, mai apare cate una:
💟 Galeria de creatii: #01 "Echipa Zanelor Carpace"
💟 Galeria de creatii: #02 "Zana Verde Fluturas"

Ja ne!


💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al patruzeci si doilea episod din Timp pentru Tine:



Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
💟  STD/SP Tema #03 Papusile Lumii - Romania
💟  Dana Dawson - Romantic World

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕


2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Pa, Kouki! <3 Pa, Rux! <3
Pufosul e greu de somn! :) Ce scump e! Tu vrei sa-l prezinti si el nu si nu! :)) Crocodilul pare mai mare ca el, dar intr-o lupta corp la corp stiu cine ar castiga. :)
Oh! Am uitat! In TpT ep 43 Kouki parea din aur, asa cum era in lumina soarelui! :)
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Da, asa de frumos se vede in soare :D. Cu greu ma abtin. Sa iti zic cum face. Pregatesc tot, vine si ne jucam un pic apoi cand incep sa filmez se culca .... :))))))) sau incepe si isi face toaleta ( uneori nici nu ma prind decat tarziu - acum de curand mi-a facut-o la una din teme, se spala baiatul fara stres).
Croco nu e atat de mare pe cat pare - l-am luat cand am revenit de la dr cu el (croco avea si un pui mic atasat de el... hahaha). Pana la urma nu a mai mers la K pentru ca nici nu il tenta si nu era de harjonit - i l-am dat micului N cat a stat aici sa se joace si sa se plimbe cu el :P.
Pupam cu drag :D

Trimiteți un comentariu