joi, 24 ianuarie 2013

Daruri de Craciun de la Oana


Buna:)!
Ce mai faceti? Eu am reusit sa aranjez si cateva poze cu dragalaseniile primite in dar de sarbatori de la Oana:). Ieri v-am aratat desenul superb pe care l-a facut si azi e partea a doua:
- globuletul Copilarim (care a participat si la concurs aici: Concurs: "Impodobim Bradul" - editia a3a). e un dragalas si l-am agatat sus," la streasina" ;)) - in frumosul meu vrej de fasole (care inca nu a facut nici flori, nici pastai... hmmm
- Casuta fetitei cu ochi albastri - cu numarul 23;)). Sta de cealalta parte a stresinii. In casuta aceasta a calatorit Boca (pe care poate vi-l amintiti din Maratonul Jucariilor - Copilarim in DulceaMeaCasa ). Inca nu a reusit sa se intalneasca cu mini Biba, pentru ca a fost ocupat sa stea sub brad;)). Dar sper ca pana in martei reusesc sa fac si acest pas, mai ales ca in februarie mi-as dori enorm sa pot termina lucrul la redactarea cartii.. Si eu, si Oana, amandoua, ne dorim foarte mult sa o terminam cat mai curand.. dar sunt atatea de facut:).
- "Cizmulita Doamnei Craciun"   a stat si ea sub brad frumusel agatata! Este pur i simplu adorabila:D


Materialele de creatie au fost o mare surpriza. Ma pune Oana (multumesc mult zana) sa pictez pe panza si ABIA astept. Le-am pus deoparte si primavara am sa le pun "la treaba". La fel si restul minunilor.

Ei... eu ma intorc acum la lucru;).

4 comments :

Unknown spunea... [Raspunde]

Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristina C Multumim pentru invitatie ;)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

<3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da, exact <3 !!

Trimiteți un comentariu