joi, 10 ianuarie 2013

Prinzatoare de vise la ceas de ... toamna

Buna:)!! Ei bine astazi va arat cele doua prinzatoare de vise care au insotit felicitarea calatoare - cu frunze :)
pe care am trimis-o anul trecut Paulei, colega mea de Felicitari calatoare aflate la prima editie, pe Provocari Verzi - apropo, s-a schimbat adresa site-ului, ne gasiti de acum pe www.provocariverzi.ro
Eu ador sa fac dreamcatchere (le fac cu multa dragoste pentru ca imi plac si pentru ca imi amintesc de cineva drag ... care si-ar fi dorit mult sa faca asa ceva). Am facut unul mai mre pentru Paula si unul mai micut pentru Roxi. Au ajuns cu bine :) si ele si felicitarea si ma bucur mult ca le-au placut:P.

Pe provocari verzi suntem intr-o mica vacanta - in sensul ca nu exista provocare luna aceasta, dar puteti participa la cele existente in rubrica ati pierdut o provocare. Noi nu suntem chiar in vacanta - lucram ne pregatim - in februarie facem un an! 
Nici aici nu sunt in vacanta - am atat de multe sa va povestesc! Nu pot insa sa onorez pe cat as dori invitatii creative sau alte proiecte pentru ca nu am cand. E anul schimbarilor:P!!

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

frumoase si atent lucrate si mai ales cu drag....aaaa...anul schimbarilor!!!...daaaa....va fi un an minunat<3

Angi spunea... [Raspunde]

Imi plac si mie.Am vazut pe niste site-uri straine dar nu am stiut ce e cu ele...La ce folosesc..Prinzatoare de vise,zici?Foarte dragute!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D asa trebuie sa fie!! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
bine unii le folosesc ca decoratiuni, altii ca sunt dragalase... E interesant sa citesti si de ce le faceau indienii si care e povestea...:)
Mie imi plac mult!:P

Trimiteți un comentariu