luni, 13 aprilie 2015

Simfonia lalelelor "Lalele"

Buna!
In fiecare an la Pitesti are loc Simfonia Lalelor. Cand eram mici se organiza in "piata" centrala, care acum se numeste Piata Milea. Pe atunci noi ii spuneam "la porumbei" pentru ca pe "casa alba", actuala prefectura, isi aveau casutele multi porumbei. In afara de ce se expunea in piata, mai exista o expozitie in Casa Sindicatelor. Era foarte frumos - aranjamentele absolut superbe si un prilej de sarbatoare, zambete si  oameni fericiti.
De cand s-au schimbat organizarea si modul de prezentare nu am mai fost la simfonie decat de cateva ori, pe fuga. Din cate am vazut s-au mai realizat aranjamente dragute. Dar pentru mine simfonia insemna ceva mai mult decat un targ de flori. Ceva mai mult decat doar comercial. Si... desi era multa lume care vizita, nu era asa aglomerat si puteai sa respiri si aer :D.
Nu sunt carcotasa - chiar va rog sa mergeti sa vizitati simfonia daca aveti ocazia - chiar este ceva special si deosebit. Poate candva voi reusi sa o vizitez si eu, din nou! Pana atunci imi amintesc cu drag de editiile trecute.
Va propun saptamana aceasta o serie de poze cu flori - nu sunt fotografii facute pentru expozitie, ci mici "opriri de timp", ce au surprins flori de care doream sa imi amintesc mereu.





Simfonia Lalelor  are loc anul acesta intre 24-26 aprilie la Pitesti.

2 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase imagini. Din pacate nu am cum sa ajung la Pitesti...:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen Poate anul viitor:D!

Trimiteți un comentariu