luni, 24 octombrie 2016

08. " Apărători de amprente, la sol. "


Bine v-am găsit!
Noi suntem PumaStâng și PumaDrept - apărători de amprente la sol cu vechime, din binecunoscuta și (spunem noi) foarte îndrăgita categorie: încălțăminte sport.
De felul nostru suntem modești, nu am fi îndrăznit să spunem „foarte îndrăgita categorie” dacă nu am fi avut motive întemeiate. Vedeți voi, avem vechime în „câmpul muncii”! Am fost apărători de amprente la sol pentru două perechi de piciorușe drăgălașe de fetițe. Da, fetițele poartă teniși albaștrii!

Prima fetiță care ne-a avut și pe care am avut-o în grijă ne adora pur și simplu. Copiii cresc repede când sunt mici, dar în acea scurtă perioadă de timp am parcurs alei înfrunzite prin parcuri, am mers la munte - unde ne-am cățărat vitejește, dar cu multă atenție pe potecile pietruite și, bineînțeles, am petrecut momente de neuitat în livada bunicilor.
Nu vă puteți imagina ce distracție poate să fie pe niște pantofiori sport când vine vorba să sară în căpița cu fân. Dar, mai mult decât toate aceste aventuri, am îndrăgit acele amprente ale tălpilor micuțe, care parcă ni s-au impregnat în suflet. Cum, nu știați? Și articole de încălțăminte sport, așa ca noi,  au suflet!


Și surioara mai mică ne-a purtat o bună perioadă de timp. Mai băiețoasă puțin, ce e drept, ne-a dat o grămadă de emoții... Dar am reușit să protejăm și acele amprente jucăușe de pericole, să le purtăm prin aventuri de neuitat - ce au rămas întipărite în timp, pe fața noastră cam... ștearsă de vreme. Sau poate o fi și de la nisipul în care ne-am afundat în jocul de-a Țestoasele Ninja! Hmmm....

Apropo! Câți ani ne dați? Noi suntem de părere că ne (men)ținem foarte bine! Ce e drept, fetița mai mare are grijă de noi - ne-a făcut culcuș într-o cutiuță cochetă, cu promisiunea să avem la un moment dat chiar o cutie originală, demnă de încălțămintea sport . Vaiii, de când nu am mai stat în așa ceva!! Din.....
Ooops! Era să ne dăm de gol.


Nu știm cum sunt alți copilași, dar fetițelor noastre le plăcea să se echipeze cu haine sport și porneam înpreună, însoțind-o întâi pe cea mare, apoi, cu timpul pe cea mică, la joacă. Chiar, pantofiorii voștri sport se joacă? 

Cum adică ce? Fotbal, tenis, badminton, ”țară, țară vrem ostași”? Nu, nu pe calculator... în aer liber! Drumeții fac? Noi avem și câteva cicatrici mici - dar ne plac! Ne amintesc cât am fost (și, după cum puteți observa, cât mai suntem încă) de iubiți. Știm acest lucru! Am auzit-o pe fetița cea mare când îi povestea celei mai mici că anul acesta ne va scoate și pe noi, de Moș Nicolae, pe hol, lângă ușă. Vom primi cadouri pentru niște piciorușe mici și drăgălașe de băiețel. Cine știe, poate, dacă nu sperăm prea mult, măcar pentru o mică ședință foto, ne va încălța și el. Suntem norocoși și fericiți!

În concluzie, am trăit cea mai frumoasă experiență la care poate visa un articol de îmbrăcăminte sport . Nici măcar pantalonii de sport nu au fost atât de îngriiți și răsfățați. Păi chiar așa, îi vedeți pe undeva prin poze? :) Glumim! Ne-au fost și ei prieteni dragi de joacă.


Dar, pentru că tot am povestit despre bucuria care ne așteaptă în decembrie, ne-am gândit și noi să îi facem o surpriză fetiței mai mari - cea care ne are și acum în grijă. Am căutat de zor o pereche de  încălțăminte sport de damă  care să îi fie de nădejde, să o poarte comod și sigur și rapid (așa îi place ei să meargă repede-repede, chiar și acum) pe unde o duc pașii. Ne-a fost greu să alegem următorii  „apărători de amprente la sol”. Dar, până la urmă ne-am hotărât. Știm lângă cine ne-ar plăcea să stăm pe hol, când urmează să găzduim nu picioare vesele, ci cadouri! Lângă pantofii sport de damă Puma - Smash Denim!



Vă mulțumim că ați citit această pagină din jurnalul vieții nostre! Vă mărturisim, cu șireturile pe limbă (un fel de ”cu mâna pe inimă”, desigur), că a fost mai dificil să ne punem la un loc gândurile în ordine și să ne așternem amintirile pe blog, decât atunci când am dat cu stângul în dreptul (sau invers), când ne-am împiedicat în borduri, am călcat strâmb sau am plonjat în vreo băltoacă. :D Dar ne-a făcut plăcere! Acum mai rămâne să vedem cum îi facem surpriza cu tenișii de denim fetei! :) Trebuie să găsim un răspuns... vorba englezului - The Answear please!

http://super-blog.eu/2016/10/18/proba-8-ce-povesti-ar-spune-pantofii-sport/

1 comments :

Timea spunea... [Raspunde]

Sunteti foarte simpatici :))))!

Trimiteți un comentariu