duminică, 30 octombrie 2016

13. " Unde-ți petreci Revelionul?! "


Înainte de a-mi răspunde la întrebare, vă voi povesti ce idee mi-a venit. S-ar putea să vă inspire! S-ar putea chiar să petreceți Revelionul de mai multe ori  anul acesta și cu siguranță vă va plăcea. :D
Probabil vă întrebați ce este cu poza de mai sus.. Ei bine, este o felicitare realizată acum câțiva ani, când abia începusem să ne bucurăm de beneficiile camerei digitale și ale programului de editare, aveam un scaner ca vai de el și nici măcar nu visam că ar exista o tabletă grafică. Dar cam așa ne plăcea nouă să ne distrăm. Pe atunci erau ”ședințe foto” pline de râsete și idei haioase, după care urma un proces lung și laborios în care scanam poze mai vechi, ”decupam” poze mai noi (nu cu foarfeca, ci în program, hehe - cu foarfeca probabil că ar fi fost mai rapid), făceam tot felul de combinații și la final ieșea o mare ”capodoperă” cam ca cea de mai sus. Deși dura destul de mult și întâmpinam destule dificultăți,  ne amuzam și ne bucuram de fiecare ”reușită”. 
Acum, am aflat că toată distracția de genul acesta se numește fotodivertisment - și implică doar divertisment și rezultate în timp real. Cu alte cuvinte sărim etapele acelea multe despre care vă spuneam mai sus, petrecând momente plăcute, în timp ce PartySnap se ocupă de fotografii, iar noi ne jucăm, adăugând tot felul de efecte pe acestea, alegând din variantele disponibile (și prestabilite) de pe display-ul cu touch screen, conectat la aparatul foto. Ca să vă faceți o idee, cam despre așa ceva este vorba:



Și acum să revenim la întrebarea de la început. ”Unde-ți petreci Revelionul?” - tot este aproape omniprezentă în conversații în această perioadă a anului. Iată la ce m-am gândit eu. Ce ar fi să îmi petrec Revelionul anul acesta ceva mai devreme? Pentru că, pe 31 decembrie este cam greu să ne strângem toți acasă (mai o gardă, sau o parte dintre noi se află la depărtare și tot așa). Așadar, o mică reuniune de familie în care să ne distrăm toți de minune, în timp ce altcineva se ocupă de fotografiile de la eveniment dar noi avem control complet asupra lor? Iar la final să avem toate fotografiile realizate salvate pe un suport multimedia și poze gata imprimate, numai bune de așezat în album, de oferit cadou, sau de pus pe frigider (pentru că, pentru o fotografie magnetică de familie, cu siguranță se mai găsește loc!)?
Iar de Revelion... Ei bine de Revelion voi petrece de minune în căldura căminului meu propriu și personal. Adică acasă! Relaxant - un fel de prelungire a Sărbătorilor de Iarnă. Iar la 00:00 voi urca pe blog o serie de fotografii cu întreaga familie, în timp ce ne distrăm de zor în Poiana Brașov, Constanța, Paris, Londra, Tokyo sau ... încă nu m-am hotărât care ar putea fi a șasea variantă (probabil nu ecranul verde  folosit ca fundal la realizarea pozelor, hehe - deși nu este tocmai o idee rea; amuzant ar fi cu siguranță!!) simultan . Și vă voi ura La mulți ani!! Șitți voi, un fel de petrecere ”in direct” care de fapt este filmată înainte în studio. 

Acestea fiind scrise .... voi unde vă petreceți Revelionul ? :)


http://super-blog.eu/2016/10/29/proba-13-partysnap-o-noua-dimensiune-a-divertismentului/

2 comments :

DanC spunea... [Raspunde]

Cred ca de Revelion o sa mergem la un salon. Ar fi super sa gasim Party Snap acolo.

copilarim spunea... [Raspunde]

@DanC cu siguranta!! :))
Cred ca este cea mai faina ”jucarie” de care se pot bucura participantii (de orice varsta) la un eveniment. Surclaseaza Karaokele - pentru ca acolo nu prea poti acoperi greselile (in cazul in care se doreste asa ceva), pe cand aici, daca a iesit cineva mai putin bine in poza de grup, se poate remedia cu elemente de ”recuzita digitala” si toata lumea este multumita :D.

Distractie placuta!! :D

Trimiteți un comentariu