luni, 3 octombrie 2016

"Toamna ruginie"


Buna :)
Vad pe deal cum toamna si-a scos sevaletul si potriveste nuante de poveste, pictand noile straie ale copacilor. Mi-am amintit de acest proiect realizat anul trecut, cand afara era cat se poate de primavara posibil... ca sa spun asa :). De fapt, pozele au fost facute chiar de ziua mea.... Noroc cu aparatele acestea digitale care pastreaza informatia despre poza (disigur, cand nu uiti sa verifici daca este bine setat - hihi).


Baza este crosetata dupa modelul deja consacrat al 3 in 1: adica banderola - colier - bratara. Decoratiunea poate fi purtata atasata de baza, sau ca brosa. Modelul este inspirat dintr-un pattern japonez ( a trecut ceva timp, dar sunt sigura ca il vazusem pe Gosyo ).


Cu ocazia aceasta mi-am mai plimbat putin ochii printre frumusetile de pe acel site si intr-adevar nu m-a inselat memoria. 
Poate candva voi ajunge sa lucrez si cu materiale ca acelea. In orice caz, daca sunteti curiosi care este inspiratia pentru deocratiune - iata, este vorba de acest Chiffon Corsage .


Cum nu aveam insa materialele potrivite am improvizat, gandindu-ma ca si toamna merita ceva asemanator. Hehe - si iata ca a venit si momentul sa va povestesc despre acest 3 in 1.:)

Pe curand!!

2 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Frumoasa lucrare, indiferent de anotimp!:)
Multa inspiratie, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu multumesc mult :*!!!

Trimiteți un comentariu