duminică, 28 ianuarie 2018

Cadoul de Craciunul pe Stil Vechi


Buna :) !
Pe la inceputul lunii, Mami mi-a facut cadou un voucher de cumparaturi pe Carturesti.ro. Ca sa serbam Craciunul pe stil vechi (am zis eu). Si, pentru ca a fost o experienta foarte faina, am zis sa va povestesc si voua si sa va impartasesc bucuria mea.

Mi-a placut foarte mult faptul ca se poate opta gratuit pentru impachetarea gratuita - ceea ce face cadoul gata de oferit. Am ales si noi aceasta optiune si am fost placut impresionate de calitatea ambalajului - foarte frumoasa hartie imprimata personalizat.


M-am bucurat tare mult cand am descoperit pe site albumul The Art of Nausicaa of the Valley of the Wind -Watercolor Impressions de Hayao Miyazaki. Mi-l doream de mult si a fost singurul lucru pe care l-am luat clar pentru mine, desi mi-ar face o mare bucurie ca ai mei sa il rasfoiasca si sa descopere la randul lor comorile aflate intre copertele groase.
Cartea m-a suprins din toate punctele de vedere - si prima impresia a fost ca... este foarte mare si grea 😂. Chiar nu ma asteptam, pentru ca mai am niste seturi de carticele legate de productii ale studioului Ghibli  si sunt format mic, ma gandeam deci ca va fi vorba cam de aceleasi dimensiuni. Comparativ cu dimensiunea unui dvd, cam asa aratata:

Am mai comandat 3 DVD-uri. Doua le-am ales eu (animatiile) si unul Mami:
Le stiam pe toate si sincera sa fiu as fi vrut sa iau inca doua animatii in locul filmului, daaaar, avand in vedere ca deja alesesem eu trei lucruri, am zis al patrulea sa il alegem impreuna. :D.
Am luat animatiile pentru ca eu le-am vazut de vreo 4-5 ori (hahaha) si chiar imi face placere sa le urmaresc. Ma gandesc sa fac cate un articol despre fiecare in parte - si filme si carte, in care sa povestesc mai pe larg. Ce pot sa va spun insa este ca filmul este unul usurel, cu doi actori carismatici si are si morala (deci nu e chiar "degeaba" - se pare ca in ultima vreme nu mai suport deloc chestiile "degeaba", sau care contin doar violentasi alte lucruri negative din care nu ramai cu nimic bun). Iar desenele sunt absolut minunate. 😊 

Azi am salutat luna ianuarie pentru a doua oara - am scos nasul din vizuina si am vazut chiar si o veverita... 😻.

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

hahaha, adorabila serbarea voastra. Sa aveti cat mai multe momente tihnite, impreuna. Familia inseamna TOTUL ♥
Eu azi nu am scos deloc nasul din vizuina :-) Este iarna, dar eu cred ca am... stenie de primavara ☺☺☺ Azi am fost lenesa, am ramas in pijama toata ziua. Abia acum seara am facut un dus si am schimbat tricoul (pijamaua) cu altul, proaspat spalat ☺☺☺ Leo a motait si el langa mine toata ziua. A iesit din cand in cand in curte sa latre la imaginarii raufacatori care dau tarcoale teritoriului pe care-l are el in paza ☺☺☺ Am citit si m-am uitat la ceva filme pe Netflix.
Iti doresc o seara tihnita si un start bun in saptamana ce urmeaza! xoxo

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da ;)). A fost tare draguta surpriza <3. Asa este - familia este totul.


Eu am fost sa iau apa de la izvor (cand am spus iesire am spus la propriu, adica anul acesta, pana acum, am iesit din casa doar de doua ori :). Desi la intorcerea acasa mi-a iesit pe nas toata distractia cand am urcat 88 de trepte cu 10l de apa :)).

M-am bucurat ca (pe langa faptul ca am vazut o veverita adorabila si asa rau imi pare ca nu am putut sa o fotografiez ) era putina zapada si la "locul" cretului. Am fost un pic in vizita.

:*

Ella spunea... [Raspunde]

Vecina mea este din Ucraina si acolo se sarbatoreste Craciunul pe rit vechi, asa ca ea sarbatoreste o data cu noi pe 25 dec dar si în ianuarie... implicit si eu ma bucur de toate decoratiile pe care le face pe afara mai multa vreme! :)
Frumoasa surpriza ai avut! Si nu ai facut muschi de la caratul apei? :))))
Saptamana faina, pupici!
ps, vezi ca am scris! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella Pe la etajul 2 deja simteam ca au facut si ochii muschi.. Parca incepusera sa iasa din orbite... Hahahahahaahah!
Norocul meu ca pe hol era respirabil si nu fusese nici spalat cu clor, nici nu se fumase, cum le e prostul obicei.

Eu ma gandesc tot mai serios sa ne apuca sa serbam si noi SI Craciunul pe stil vechi :)).

Am vazut <3
Pupici!!

Diana spunea... [Raspunde]

Dovada ca... in fiecare zi e Craciun - doar ca nu sarbatorim intotdeauna impartind si primind daruri. :)
Frumoase cadouri. Acum aflu si eu de Nausicaa. :) Deh.
"Dragoste cu preaviz" imi suna foarte cunoscut, dar zau daca mai stiu: l-am vazut sau ba?! :))
Craciun fericit! in fiecare zi! <3
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Ohhhh Nausicaa are o pagina dedicata in meniu la Animatie :D.
Eu am descoperit-o in 2008... si de atunci o redescopar de fiecare data cu uimire si bucurie. Cred ca am vazut animatia de cel putin 20 de ori... e minunata.

Eu sigur vazusem filmul, dar nu stiu de ce aveam impresia ca se termina altfel :))). Oricum este amuzant.

pupici :D

Trimiteți un comentariu