luni, 15 ianuarie 2018

Mitene pentru Buni


Buna!! :)
Vesti bune de luni: a NINS. 🎆 In fine - sa incurajam iarna sa isi intre in drepturi si sa ne bucuram de beneficiile ei (un pic mai multa zapada, mai generoasa asa, fara ger se poate? - glumesc desigur 😉 )
Ma bucur ca a nins - e nevoie de zapada :).
Si pentru a incuraja iarna sa se manifeste frumos si bun - iata inca un accesoriu in ton: mitenele lucrate pentru Buni.


Am lucrat cu fir Red Heart Detroit si, pentru ca am avut de curand o discutie pe tema firelor din acril. am realizat ceva: acest tip de fir se comporta mai bine tricotat, decat crosetat. Am impresia ca ii prieteste mai mult timpul acesta de impletitura.
Mitenele le-am realizat tot cu Knitting Loom-ul primit de Mos Nicolae :P. Le-am lucrat pentru Craciun (asa un pic de ajutor de la elfita invatacel ce ma doresc a fi) - pentru Buni. Am pastrat ideea primului model realizat (de aici: Mitene cu fulg), dar am modificat putin dimensiunea (ma refer la lungime).


Mi se par tare dragalase si placute de purtat. Sunt practice si in casa, atunci cand vrei sa iti incalzesti rapid mainile, sau se le rasfeti / odihnesti dupa treaba si foarte dragut de asortat afara (fie purtate ca atare (cand nu este extrem de frig) sau asortate cu o alta pereche de manusi cu degete.

Sa avem o saptamana frumoasa :)!!

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce cadou frumos i-ai facut bunicii tale! Stiu cum e sa-ti inghete mâinile... si eu am cuírculatia proasta si mereu am mainile si picioarele reci. Cred ca Buni a ta a fost foarte incantata.
Ma bucur ca a nins la voi - la noi nici vorba! Insa am fost o tura în munti la sanius, sa ne alinam dorul de zapada.
Te pup Rux draga. O saptamana vesela si cu spor in toate!

Ella spunea... [Raspunde]

Eu nu ma împac cu mitenele ...vreau manusi normale ca nu numar bani! 😉😰
Pupici, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN multumesc mult <3.
A fost o surpriza tare placuta pentru ea. Asa m-am bucurat ;).
A nins un pic si chiar a fost dragut desi, la cat de animici erau fulgii, daca nu era gerul, acum nu ar fi fost nici urma de zapada.
Am vazut cat de frumos a fost la sanius <3. Ii multumesc si lui Leo pentru pupic :D.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella ;)) eu le-am descoperit datorita lui Dodo. Imi erau suuuuuper utile in perioada care nu era chiar pentru manusi, pentru ca altfel, la trecerea dintre anotimpuri mai ales, ma alegeam cu mici rani unde lovea lantul de la ham (obisnuiam cand voiam sa il tin mia langa mine sa infasor lantul pe mana).
Sunt insa foarte bune cand e frig pentru ca le poti lua in casa, sau peste o manusa obisnuita, cu degete, afara ;).
Nu m-am gandit la partea cu numaratul banilor, dar acum ca ai adus vorba de asa ceva, cred ca ar fi utile celor care au smartphone-uri... :P. [ eu am telefon clasic.. insa din cate stiu la smartphone nu merg decat niste manusi cu degete ceva mai speciale].
Pupici :D

Trimiteți un comentariu