sâmbătă, 10 martie 2018

COLIERE/PANDANTIVE - Colectia 2017

Buna 👧!!
Se pare ca Babele s-au terminat si a venit primavara. Astazi este o vreme foarte placuta afara. Mi-ar placea sa ies mai pe seara la o scurta plimbare. Cel mai mult mi-a placut de dimineata cand am deschis geamul si mirosea a primavara. Cand spun mirosea, inteleg faptul ca era aerul primavaratic, nu "parfumat artificial", nu erau nici masini si nici oameni afara... Pentru o clipa a fost minunat. Apoi si-a aprins cineva tigara. Da, clar, niciun lucru bun nu dureaza... 😔
Astazi am inca doua articole de sortare pe categorii a bijuteriilor lucrate, sau despre care am povestit, anul trecut. Iar la final le voi aduna toate pe aceeasi pagina pentru a pute fi gasite mai usor 😌.
Ma uitam ce mult lucram in anii trecuti... asa mi-e dor. Dar va mai dura ceva timp pentru ca, dupa ce termin cu blogul, am de reparat si Provocarile Verzi si apoi, in real life, o si mai mare provocare - camera mea care a devenit un fel de depozit... si trebuie sa o reamenajez astfel incat sa pot sa reiau si 💗Timp pentru Tine💗 si sa imi reinstalez atelierul acolo - unde lucrez cel mai bine.
Primele pandantive sunt pictate cu acrilic pe suport de pluta, despre mac am mai vorbit si incele din urma cele doua coliere pe care le-am lucrat la sfarsitul anului trecut, cu fulgi. Si ce bine a fost !!

Articole publicate in 2017:
 
💋

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Lovely pendants and beautiful colors too!
Love the all!!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you for your kind words. I am happy you like them :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

EEE... pandantivele sunt pe gustul meu! :) CU cat mai multe, cu atat mai bine!
Succes, Rux!
P.S. Si eu trebuie sa "rezolv" camera... dar vai! mi-e o leneeee! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana aspectul "lene" este si el de luat in seama, mai ales acum... cu "astenia de primavara". Culmea e ca incerc sa ma odihnesc si nu reusesc... incerc sa ma implic mai mult si nu imi iese "planul" :))))).....
lol

Trimiteți un comentariu