sâmbătă, 20 octombrie 2018

Sortulet. A treia tema de la provocarea verde de octombrie.


Buna!
Iata ca a venit si timpul sa va povestesc putin despre cea de-a treia si ultima tema de la Provocarile Toamnei - Octombrie 2018!

🍁

Cu numarul #34 pe tricou, tema "Sortulet" si-a facut debutul in 2015.
Eu am lucrat doua sortulete de inspiratie japoneza. Despre sortuletul meu cu doua fete am povestit si aici si aici pe vremea cand inca lucram la el - poate sunteti curiosi sa vedeti cateva imagini din "culise". Cel de-al doilea proiect este: Sortuletului Micutei.
Proiectul realizat de Oana il puteti vedea aici, purtat cu gingasie de draga noastra Daria. Iar celelalte creatii inscrise atunci pe aceasta tema, le gasiti in Galeria de creatii "Sortulet"

Acestea fiind scrise, va las sa urmariti filmuletul de astazi, in care povestesc despre sortuletul meu, despre ce alte proiecte ati mai putea realiza si nu numai:


Va puteti inscrie creatiile pana la sfarsitul lunii (pentru premiul grafic) sau pana pe 30 noiembrie.

🍂

Sper ca v-a fost de folos acest tutorial si ca v-a placut si filmuletul pe care l-am realizat si in care am incercat sa va mai ofer cateva idei. Va doresc mult spor la creat si sper sa ne intalnim pe provocari verzi in tabelul cu creatii. Nu ezitati sa imi scrieti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com daca aveti nelamuriri si intrebari - va voi raspunde cu drag!
Va doresc o sambata placuta si ne vedem maine, cu un nou episod din Timp pentru Tine!!

🍁

Later edit: Si La multi ani Carmen 🍰!!!!! Chiar ma intrebam cand am pregatit articolul de ieri ziua ta cand este... ma gandeam sa fac niste ”sapaturi„ duminica :))).  Am ales o piesa foarte colorata (mi-au placut mult imaginile folosite in clip) si vesela de la The Beatles. Sper sa iti placa :D. Pupiiiiiici!!!

The Beatles - Birthday-


Pupici :*

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

ii iubesc pe Beatles! Prin anii 80 stiam toate textele melodiilor lor pe de rost! Aveam un cerc de prieteni cu care ascultam muzica lor si incercam sa interpretam mesajele pe care le transmiteau... A fost o vreme faina! Cercetam si asultam stirile la Europa Libera, topurile muzicale pe Radio Cluj si bineinteles noutatile de gen, din vacantele pe litoral, unde stateam lipiti cu urechile de Radio Vacanta. Astazi...totul e banal - vrei sa stii ceva, cauti pe Google.
Multumesc mult pentru dedicatie - esti o dulce!
Te pup si iti doresc sa petreci un weekend minunat!
PS: sortulete avem, primite in dar de la o artista la masina de cusut - bloggerita Silvia. Acum 2 ani cred (parca a fost ieri!) am petrecut un Craciun impreuna si "de la Mos Craciun" am primit si eu si Helmut câte un sortulet pentru bucatarie. Trebuie sa le fotografiez - sunt superbe. Si le folosim cu drag <3 Sortulete asortate cu papion! ☺ A fost un cadou tare haios si intr-adevar necesar!
Te pup xoxo

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN asa mult ma bucur ca am nimerit ceva care sa iti placa.
Initial am vrut sa adauga alta piesa, care imi vine automat in minte cand vine vorba de Happy Birthday, dar am zis nu... trebuie sa gasescceva special, special.
Si de cum i-au vazut s-au lipit cumva cu imaginile acelea vii pline de vitalitate si bucurie (din clip) si piesa, ce mai :D.

Iti multu mult pentru urari - ieri am avut si eu o zi plina, din alte motive. Am sarbatorit 1 saptamana de pui mic care mi-a dat de lucru neprevazute :)))).

ps: ce cadou minunaaat- sortuletele asortate :). HIHI
ahhh se simte asa ca se apropie Craciunul. Primul meu cadou il primesc in ultimul weekend de octombrie. O ora in plus. O astept cu mare, mare entuziasm si bucurie !!!(o asteptam eu din septembrie, deci iti dai seama.. hahaha)

Unknown spunea... [Raspunde]

Super frumos

copilarim spunea... [Raspunde]

@Unknown multumesc mult :) !!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
I love the Beatles,they are my favorite group since i was I young girl!
I know all there songs and lyrics! Thank for visiting my new blog with crafts and for your lovely comments! I really appreciate it!
Wishing you a lovely day and a happy week! Hugs!
Dimi...

coco spunea... [Raspunde]

sortulete de inspiratie japoneza, interesant!
si bine ca am vazut, am ratat ziua lui Carmen, fug la ea, mercic!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI it was a real pleasure to discover your blog with crafts !! I love your creations! :)
Thank you for the wonderful wishes!
I also wish you a lovely week:*
HUgs

psȘ I am happy you like the Beatles song I have chosen for today :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco ador tipul asta de sort (e de fapt mai mult pentru copii dar na.. lol).
:*

Diana spunea... [Raspunde]

Excelent videoclipul cu Beatles! Uitasem cantecul - spre rusinea mea. :)
*
Sortuletul acesta mi-a placut tare mult! Prn filme am mai vazut acest gen si, candva, imi doream sa am si eu ununul - mi-a trecut acum :) (cand am incercat sa fac nu am reusit imediat si altele au venit la rand).
Am facut si eu doua sorturi, dintr-o fusta clos si dintr-o roche semiclos - aratau foarte fain cand erau "noi" - acum sunt decolorate.
Cred ca la tema "Sortulet" voi face unul pentru papusi (din lipsa de timp - trebuie sa scotocesc cam mult dupa ceva materiale) sau... poate gasesc un sort vechi (alb cu vreo cateva frunze vernil) care-mi placea foarte mult, si il voi "dichisi" pe acela... Hm! E clar ca nu-s hotarata! :)
*
Am terminat "nunta Provocari verzi" si am scris si textul - doar sa reusesc sa si postez. Am si borcanasele gata, dar nu am text... inca. :) Ultimele saptamani au fost ingrozitor de aglomerate! N-am mai reusit sa merg in vizita pe bloguri si nici sa raspund comentariilor celor care isi fac timp si "vin pe la mine"... Incerc sa recuperez azi, cat mai mult posibil. :)
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana
Ma bucur ca ti-am placut Beatlesii :D.

Sortuletul e un model pentru copii si mi-a dat ceva batai de cap pana l-am facut. Haha. de fapt el se face dintr-o bucata, dar eu am transformat camasi, deci fiecarefata are 3 parti, plus buzunar.
Cand eram la scoala am facut un sortulet in forma de pisicuta, festonat pe margini cu verde in degrade... din pacate mi l-au ratacit (poate dau peste el pana la urma ce tare ar fi!).
Eu am si unul varianta pentru papusica doar ca papusica in cauza e intr-o cutie care e bagata sub alte cutii si pana nu rezolv turnul babel nu ajung la ea... si cu kouki coada dupa mine pana in noiembrie slabe sanse :)))).
Orice ai face, fa-ti o bucurie :*!!!

Aia astept sa iti vad creatile. sunt foarte fericita cand descopar lucruri migalite cu drag. Ma bucur exact ca un copil mic, bat si din palme (dar shh sa nu spui la nimeni .. ca cica nu se face asa ceva „la varsta mea” loool hahahaha).
Si la mine la fel. O perioada in caredaca cineva mi-ar da o perna, i-as cere si o patura(na e cam frig ce sa-i faci) si la somn.. :))))
Pupic

Trimiteți un comentariu