sâmbătă, 21 septembrie 2019

Making of "Plastic Poem"

Buna si bine vam regasit! :)
Pentru astazi am mai pregatit un making of legat de concursul din vara. Tot cu poze. De data aceasta nu este asa lung - am facut mai putin poze. Desi seamana intre ele, diferente sunt - si ma gandesc ca aceasta de mai sus acea o perspectiva mai clara asupra sandalelor purtate de papusa decat cea aleasa (pe care o putetu vedea aici:  Poezie pentru Maui (proba #07)) dar, pe de alta parte, avea si mici neajunsuri.
De aceasta data tema a fost sa creez o poezie, iar fotografia care sa o ilustreze sa se potriveasca in context (poezia o gasiti accesand link-ul lasat mai sus). Inca de la inceput am vrut sa incadrez cutia si costumatia originala ... intr-un mod fericit. Eu zic ca am reusit. Iata incercarile care m-au adus usor usor la poza de concurs.


Am incercat sa gasesc unghiul din care sa se vada si papusa si cutia si detaliile pe care voiam sa le surprind pentru ca se regaseau in poezie. Si, ca sa fie treaba treaba, sa arate si cat mai placut si oarecum firesc.


Fotografiile la lumina zilei au iesit foarte umbrite. Apoi am aprins becul si incet-incet m-am apropiat de ce cautam. Mai jos am pus bonus si o mazgalitura (eram pe la bucatarie cu treburi si imi notam diferite idei) - ideea a ajuns si in varianta finala, dar sub alta forma.


Pentru ca am mazgalit rapid ca sa nu uit (si cu un talent desavarsit de a arunca literele de abia mai pricep eu ce voiam sa zic) iata si traducerea (hahaha):

Demult, stateam inchisa - o Barbie-ntr-o cutie
Printre atatea alte de numaru(l) am pierdut...
Eram prierduta-n vise si ganduri ratacite
Speram sa ma transform... de nerecunoscut..
Si gata! Ne vedem mai tarziu, la Timp pentru Tine, cu retrospectiva.
Ja ne! Pe curand!


4 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

Superba. Pentru mine e tare frumoasa și pe gustul meu, păpușă din concurs. Hippie ii sta sta bine, iar poezia se potrivește de minune. Tare multe idei frumoase ai, Pupiciii😚😚♥️

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s si mie imi e foarte draga. abia astept sa ii recuperez ochelarii (mi-a tot fost ca ii stric pana la urma si mi-au picat dupa carti :)))))) da nah... e si o parte buna ca acum papusa e inapoi in cutie :)) in siguranta. lol

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Văd că păstrezi și costumația originală, eu de exemplu hainutele lui Greta le-am aruncat că aveau un miros textil care mă cam deranja doar accesorii îmi păstrez..

Am reascultat poeziile că-mi plac, iar acum in timp ce scriu am sranutat de două ori, cum se termină weekend-ul cum incep să am alergie că începe o nouă săptămână de lucru, he, he, he :))

O Seară Liniștită Tuturor !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da - e o costumatia asta, un pic lucioasa ca e material sintetic dar nu a avut deloc miros si e calitativa. :) vreau sa adaug un fel de raftulete in cutii pentru costumatii inca meditez la acest aspect.
Daca nu pot fi recuperate (spalate - adica daca sunt din material toxic) nu arre rost sa le tii, normal. Asta e :(. Unele sunt oricum urate, dar se poate transforma si reutiliza materialul.

Multumim mult pentru urari :D. La fel ;)!!
Si mult spor! :D

Trimiteți un comentariu