duminică, 1 septembrie 2019

STD/SP Tema #01 Echipa Zanelor Carpace

Buna!
Iata-ne in sfarsit in fata primei teme! De ce am ales-o, ce asteptam de la ea si alte cateva precizari referitoare la participare, notare si nu numai, in filmuletul de mai jos:


Am scris de curand un articol despre Tinker Bell (2008). Va recomand sa il cititi  - va poate fi util :). Mai jos va voi lasa pe scurt ce aveti de facut, in cazul in care veti dori sa va alaturati acestei provocari, cu mentiunea ca pentru mai multe detalii va trebui sa intrati pe site-ul unde organizam aceste provocari: Salvam Papusi // Save the Dolls #01 "Echipa Zanelor Carpace". Eu voi prezenta doar pe scurt de fiecare data si aici tema saptamanii.
Cerinte:
  • Creati folosind orice fel de material si tehnica o tinuta de zana carpace pentru o papusa salvata de voi. 
  • Elemente de vestimentatie obligatorii:
    • aripioarele,
    • costum in nuante de verde,
    • incaltari asortate.
    Atentie:
    • nu folositi costume de Tinker Bell existente;
    • nu va complicati;
    • costumatia trebuie sa i se potriveasca papusii si sa fie utilizabila.
  • Elemente de decor obligatorii: unul sau mai multe obiecte din categoria “comori” (adica lucruri ce pot fi transformate, reciclate: nasturi, rotite, dopuri, fructe uscate, margelute etc.)
Fotografia:
- aranjati papusa si comoara de asa maniera incat sa nu para aruncate pur si simplu.
- atentie (aici se va puncta partea estetica)
  1. la pozitia corpului papusii - sa nu aiba membrele strambe, sau in pozitii nefiresti
  2. la unghiul din care este realizata fotografia - sa nu para disproportionata.  

Inscriere:
Trimiteti fotografia cu creatia voastra pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com pana sambata, 7 septembrie, ora 23:50 (Romania). Toate creatiile vor fi apoi publicate intr-o galerie atat pe site-ul Provocari Verzi, cat si intr-un folder dedicat, in Grupul Provocari Verzi

Va reamintim ca aveti posiblitatea de a recupera doar doua teme  fara a pierde punctul de timp, asa ca, pe cat posibil, incercati sa va incadrati in perioada de timp indicata.
 
*Nota: Imaginile folosite pentru a ilustra tema, fac parte din filmul de animatie Clopotica/Tinker Bell (2008) si nu ne apartin, fiind preluate de pe internet.


4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Acum am certitudinea: este asa cum banuiam. :)
E faina ideea, imi place si zana si-o sa ma straduiesc sa ma incadrez si in timp.

Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana am incercat in cele doua episoade despre sa dau cat mai multe indicii (dar na nu puteam da si temele pe tava :P). Nu e ceva imposibil si nici ceva foarte greu.
Am inceput cu aceasta tema pentru ca.. practic cam asta facem noi - din ce avem cate ceva. Si reparam, improvizam, refolosim... Mi s-a parut potrivita pentru start. Plus ca avem si o "referinta" ca sa zic asa, nu e ca si cand ne aruncam din prima in total necunoscut (asta mai incolo hahahahahhaha )
Pup cu drag si abia astept sa-ti cunosc carpacea <3.

Ella spunea... [Raspunde]

Mda ... cam complicate situatia! Hahahaha ...
Nu cred ca am timp de asa ceva acum, sunt foarte aglomerata!
Va doresc success!
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella :))) nu e complicat... dar ne poti sustine si de pe margini (iar daca vrei si gasesti teme care sa iti placa si timp pana in noiembrie, cine stie :P?)

Pupici cu drag! :D

Trimiteți un comentariu