joi, 5 decembrie 2019

Calendar Advent 05 - Secret Santa 2017 (Ran)


Si uite asa se face ca, pentru ca nu am reusit sa termin ce aveam in plan pentru azi, am apelat la sertarul cu .... amintiri. De Ran nu uitasem, cum as putea :). Dar... de faptul ca am fost Secret Santa... aproape ca da. Si asta pentru ca am salvat folderul cu numele Secret Santa si nu.... Mosul Secretos.
Eu am obiceiul (bun in cele mai multe cazuri, cand nu uit desigur) sa fac poze lucrurilor pe care le trimit, inainte de a le aseza in pachetel. Pentru pagina de azi... mi-am reamintit de acea iarna a lui 2017, prima fara Dodo si cand am fost inconjurata cu drag de oameni frumosi si prieteni dragi, carora le multumesc din suflet!





Voi obisnuiti sa fotografiati lucrurile inainte sa le trimiteti la destinatie ? :)
Mi-as dori mult ca anul care vine sa imi aduca timp si putere sa pot sa intru din nou in jocul creativ. Mi-e tare dor si ... parca obosesc si mai rau tot fiind nevoita sa aman, sa aman, sa aman si sa lungesc deja mult prea lunga lista cu restante si lucruri pe care imi doresc sa le fac (sau in unele cazuri, sa le finalizez).
Asa ca azi impart cu voi aceasta amintire frumoasa din zile deloc usoare, dar ceva mai bogate in materie de exprimare creativa :).

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 05 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:




🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 http://www.blog.copilarim.ro/2019/11/impodobim-bradul-x.html
🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2019 - Impodobim Bradul X🎄
 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Este asa de frumoasa papusica …
Da si eu fotografiez lucrurile inainte sa le trimit, mai ales in Romania. Cu posta romana ajung dar am patit-o sa nu ajunga pachetul!
Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella <3
Odata cu Ran am inaugurat un nou model ;) - cumva midi, intre cele mai inaltute si cele micute. Imi place ca la modelul acesta daca tii de manuta papusa paseste :D.
Mi s-a intamplat odata sa nu ajunga o pereche de mitene... :(. Adica de asta imi amintesc mai mereu.

Muah :D. Pupici cu drag :)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Nu puteam să ratez chiar pe master Santa Surprize și pe frumoasa păpușică RAN (am studiat linkul și mi,a plăcut mult această amigurumi, de fapt TOATE sunt specialități :). )
Acum să-ţi spun cum privesc eu această latură a surprizelor..
Dacă mă trezesc (nu sa întâmplat până acum) să primes un colet de la Jimi Haker de pildă și fără să fiu anunțat, și cu o adresă gen, Mumbai de sud, atunci binenteles că nu îl voi deschide și îl voi returna cu scuzele de rigoare..:)
Dacă de exemplu știu că trebuie să primesc un colet și mai știu și că coletul este de la Rux, atunci nici nu mai am nevoie de nimic, nici sa-mi spui, nici să-mi faci poze pentru că știu că în acea cutie se află MULTĂ iubire..
Și la fel as prefera celor cărora îi anunț că urmează să le fac o surpriză sau să le trimit un colet să, iar ei mă cunosc, atunci aș prefera să fie surpriză, dar aici nu este regulă, fiecare să facă cum consideră că este mai bine pentru ei în această direcție..
Însă eu vreau să simt presiunea aia al surprizei și să mă gândesc tot timpul acolo, și noaptea, și apoi când sosește coletul, boon, nu mai zic :)))
Ăsta sunt eu ce să fac ! :D

Ps. Tin pumnii ca noul an să-ţi aducă în primul rând mai mult timp pentru tine, apoi vei avea tu timp și de restanțe..!


Diana spunea... [Raspunde]

Si mie-mi place papusica, si ma confrunt - si eu! - cu fel si fel de amanari! :)
Nu m-am gandit sa fotografiez lucrusoarele pe care le trimit...
Am uitat sa-ti scriu ce am primit de la Mos Nicolae! :)) Un pix care scrie portocaliu, bomboane cu visine si vopsea pentru par! :) In seara de ajun le-am gasit in ghete - chiar seara in care am revenit in BV. :)
Pupici cu drag! ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da.. incerc sa imi permit sa nu ma stresez. :)
Ca apoi ma invart in cerc vicios si nu mai reusesc sa fac nimic.

:D

copilarim spunea... [Raspunde]

Ce daruri draguteeee.
Amanarile astea. Macar de as fi reusit acum zilele astea sa ma recalibrez ca sa zic asa :)))).
Rabdare Rux.... :(
Pupici cu drag <3

Trimiteți un comentariu