sâmbătă, 7 decembrie 2019

Calendar Advent 07 - Felicitare: "Craciunul Papusilor. Argintiu." (premiu I.B. X)

Buna!
 
Astazi va voi povesti despre unul dintre premiile la concursul nostru anual. Mai precis despre felicitare.
In cazul in care va intrebati unde este argintiul.... prin parul papusii - doar ca nu se prea vede. :))) Trebuie sa te uiti cu lupa dupa el. Nu stiu de ce - probabil pentru ca este pe final pixul cu gel, sau e mai puternic cel violet. Dar este.

Mi-a placut tare mult sa lucrez la acest proiect. Baza este un carton violet, pe care mi l-a luat Mami. Nu este prea gros si, din pacate, se vede acest lucru - se indoaie cam usor. Are insa o culoare superba.
 
 
 
Am hotarat ca pentru papusa sa folosesc o minunata stampila Santoro, primita in dar de la Micaela, prietena mea. Mi se pare atat de draguta! Sper candva sa reusesc sa fac o astfel de papusa :P.
Am folosit si stampilute dintr-un set luat de muuuuult. Foarte dragalase sunt si ele. Creioane colorate, lipici cu sclipici si pixuri cu sclipici sau metalizate. Pentru a lipi elementele, am folosit doua tipuri de banda dublu-adeziva. Ba nu, chiar trei. Doua dintre ele de tip buretel (de aceea unele elemente se afla mai departe de baza pe care sunt lipite.
Iata cateva detalii:
 
 
 




Si pentru plic am folosit o stampila cu Mos Craciun. Mi s-a parut amuzant!! Am mai stampilat un plic - pentru ca m-am gandit ca poate imi voi face si eu o felicitare asemanatoare  (mai am jumatatea cealalta de carton violet).


Am incercat sa fac o poveste... cum pleaca Mos Craciun de acasa de la el, cu desaga plina... si renii sunt pregatiti sa il duca la destinatie. Mosul trebuie sa aduca un ursulet pentru o papusa - da, si papusile ii scriu lui Mos Craciun (ok eu am o papusa care a primit un ursulet, poate va mai amintiti de ea, am povestit prin 2017, aici).
Mi-a placut sa impodobesc cercul din mijloc cu mici coronite festive si sa asez in mijloc un ingeras. Apoi mai avem un bradut mic (al papusii, desigur) si o soseta decorativa plina cu daruri... si-o urare.


Am avut ceva peripetii cu lipiciul cu sclipici. Pe cat e de interesant, ca efect, pe atat de greu de imblanzit este :)).

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

Nota: acest articol a stat un an de zile in draft (din 2019 pana in 2020) pana am reusit sa il public - pentru ca in 2019 nu am mai reusit sa ma ocup de blog, din motive personale.

🌲
Ziua 07 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:




🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 http://www.blog.copilarim.ro/2019/11/impodobim-bradul-x.html
🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2019 - Impodobim Bradul X🎄
 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

 

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt tare dragalase felicitarile!
Trebuie - neaparat! - sa cumpar si eu cateva stampile cu modele! 😊

Pupici! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu trebuie neaparat sa imi reorganizez spatiul de creatie pentru ca vreau sa le am puse toate la un loc .... si le-am zapacit in ultima vreme - fiind mereu in criza de timp.

La Lidl aduc uneori seturi frumoase de creatie. Am de acoolo niste hartii de origami foarte dragute, un set de stampilute si unul de perforatoare (culmea e ca mi le-au luat ai mei, nu am fost eu dupa ele... hehe).

Pup

Trimiteți un comentariu