luni, 23 decembrie 2019

Calendar Advent 23: Chilly the Snowman - Sticker and Activity Book ( CDL #20)

Bunaaaa!

Pentru pagina de calendar de azi, m-am gandit sa va arat cu ce m-am jucat eu cu micul N, asta vara. :)))))) Sau poate ca era deja toamna? (in fine, in niciun caz nu era iarna, sau Craciun).
Nici nu mai stiu cum de am ajuns sa ne jucam cu Chilly (repede repotezat Olaf, in timp ce stickerele au fost vandalizate - dar frumos, sub indrumarea mea... cred ca cel mai tare s-ar fi distrat Ralu, daca ne-ar fi vazut; doar ea stie cat de greu ma urnesc eu la capitolul "hai sa incepem sa completam haotic si cat mai repede"... pfiu!). Ideea e ca, pana la urma, ne-am distrat si cartea a supravietuit cu bine testului.

 


V-am facut poze, peste poze, peste poze - asta ca sa vedeti cat e de simpatica si sa decideti daca vi se potriveste sau nu. Tineti insa cont de faptul ca noi deja ne-am jucat - asa ca veti vedea stickere lipsa, sau deja lipite pe unde ni se indica (si nu numai.. hahahaha😅😅😅😅), un Olaf desenat la comanda pe coperta interioara si decorat, desigur, cu stickere (da, stiu ca nu seamana, dar lui i-a placut, asa ca ...) si o diorama de Craciun, decupata si montata:

 

Da, el este Olaf desenat de mine, pentru micul meu N! Si decorat de el!! Apropo, inainte sa adaug restul de fotografii reprezentand cuprinsul cartii, sa stiti ca este inca la mine. Abia astept sa vina la anu' baietii, sa ne jucam impreuna :D.


 

Sper ca v-a placut si aceasta fila de calendar! Si poate v-am dat o idee de dar! Pentru voi, sau/si pentru pitici mici-mici.


📚 
Cartea a aparut la editura Igloo Books (cred) si eu am cumparat-o de pe elefant, dar nu mai este disponibila 😅.
Pe pagina Repertoar puteti gasi cele mai recente (din decursul ultimiilor 5 ani) lecturi ale mele [ despre cateva am scris deja ]. Daca v-ati dori sa povestesc despre ceva anume din acea lista, dati-mi de stire si ii voi acorda prioritate ✅.
Pana la urmatoarea  noastra intalnire de la acesta rubrica  va doresc lectura plactura. Daca veti scrie si voi despre carticica voi crea cu drag si un tabel pentru a reuni impresii pe marginea ei.

📚📚

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)
🎄

Ziua 23 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:
 
Linkuri directe: 


🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

_____________
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.


2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

O carte foarte faina! Si de imaginatie, si de creatie si de indemanare.

Imi cam pot imagina "operatiunea". 😊
Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ;)))) da... Ralu se amuza cel mai tare pe seama mea. Eu am fost mai mereu atenta. Cand eram f mica am mai stricat si eu, dar.. odata ce mi se explica ceva, nu mai faceam. Imi amintesc si acum operatiunea lipim pif-urile (apropo, nu le rupsesem intentionat - au fost mici accidente,
Oricum - abia astept sa vina sa mai facem activitati din carte si nu numai. Azi cand faceam bradul am dat peste jucariile facute din tuburi de carton sau sticle de plastic :)))))).

Pup cu drag!!

Trimiteți un comentariu