sâmbătă, 20 mai 2023

Dulap - Puzzle 3D (P.V. STD/SP #09)


Ta-daaaaa! 

Raza de Soare si Rukkusu sunt fericite sa va arate (in sfarsit) dulapul lor puzzle 3D. Adica... e format din piese, ca de puzzle si poate fi demontat! :))))
Aceasta este lucrarea noastra pentru #09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Puzzle si sunt foarte fericita ca am reusit sa o finalizez. 


Inca de la bun inceput mi-am propus sa fac un puzzle 3D. Voiam ceva practic, de care sa am nevoie - un dulap mi  s-a parut o idee buna. Proiectul dulap are 7 piese principale, plus inca 2 decorative (si practice) si as vrea pe viitor sa mai aduc, pe cat posibil, imbunatatiri (mai precis compartimantare si sisteme de depozitare.  


Mai precis are spatele, partile laterale, partea de sus, partea de jos si usile. Raza are in mana bara pe care se pot pune umerase (care bara este facuta dintr-o coala de revista... ma amuzam gandindu-ma ca as putea sa o inscriu la tema fii creativ! .... adica, da, sa ne intelegem - e bara de pus umerase cu haine..😂😅) si un fel de suport pentru incaltaminte.


Montat, dulapul arata ca in imaginea de mai sus. In afara de cele doua manere, pe care in cele din urma le-am lipit, toate celelalte piese se imbina ca la puzzle-ul 3D. 


Bara pe care se pun umerase se fixeaza pur si simplu intre pereti... iar suportul se pune jos. Ma gandesc ca ... poate, in timp, am sa pun doua sustinatoare pe fiecare laterala ca sa asigure bara mai bine. Cred ca mai am doua bucatele de carton ramase si se pot lipi relativ usor pe elementul de baza. Dar ma voi gandi pe parcurs la detaliile referitoare la sistemele de depozitare, dupa cum spuneam.


Cele doua prietene sunt foarte entuziasmate, mai ales ca putem monta si demonta dulapiorul foarte usor si nu ocupa mult loc, atunci cand il strangem. Sper sa va placa si voua puzzle-ul meu 3D!

Ja ne! 



2 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ooo, credeam la început că dulăpiorul este fermecat (ca în fantasy...) și Raza și Rukkusu se pregătesc de vreo călătorie fermecată...
Felicitări pentru realizare 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D Cum ar fi???? As face unul la scala reala ca tare mi-ar prinde bine o usa catre o lume feremecata in care sa ne adapostim si sa ne incarcam bateriile, din cand in cand... :))).
Iti multumesc mult si ma bucur ca iti place :*

Trimiteți un comentariu