marți, 2 mai 2023

Mario si Luigi (amigurumi)


Buna!

Astazi, invitatii lui Rukkusu sunt Mario si Luigi. Personal, nu prea am avut tagenta cu respectivele personaje (celebre). Dar stiu ca Mario da numele unui joc foarte cunoscut. 

Evident, au facut si baietii cunostinta cu Mario si apoi cu Luigi. Am gasit un canal pe youtube, cu multe tutoriale dragute - atentie insa, uneori se mai strecoara mici greseli in text (de exemplu in acest caz, la mustata). Respectivele modele pot fi gasite si sub format pdf, pentru doritori, contra cost.

Cum nu am timp sa stau sa creez de la zero modele si am nevoie sa gasesc ceva care sa ma relaxeze creativ, am zis ca ar fi interesant sa fac si eu cateva modele din cele prezentate in playlistul de aici: Ami Saigon - YouTube. Si am inceput cu Mario, apoi l-am facut pe Luigi si vor urma, tot pentru baieti, candva anul acesta: Spiderman, Captain America, Batman si Superman :)))). 


O poza din timpul lucrului si... o alta ala alaturi de doua personaje noi, despre care va voi povesti cu alta ocazie :).


Avem si imagine noua - pentru luna mai. Este o casuta superba, chiar din judetul Arges. Ah ce mi-ar placea si mie ceva de gen. Astazi sunt cam nedormita (m-am trezit in mirezul noptii cu pufaieli prin camera si toata ziua m-a intoxicat mirosul ce vine de pe holul blocului - cred ca mai nou producem detergent).




Sunt absolut simpatici! Micul N si l-a ales pe Mario si Micul H pe Luigi. Si s-au bucurat mult ca pot sa scoata sepcile :)). Dupa care m-au intrebat cand sunt gata ceilalti 4... si daca le mai fac si altii.... Zau ca asta as face toata ziua!



Daca vreti si voi sa incercati, sunt trei filmulete pe parcurusul carora aveti instructiunile. Eu mi-am scos cateva notite, dar a fost nevoie de cateva ori sa ma uit la filmulet ca sa inteleg ce voia sa zica. La fel, la mustata ese o greseala acolo (vine ceva cu 2dc, 1dc sl st in acelasi, apoi iar 2 dc,1dc 1sl st in acelasi - cel putin asa cred, pentru ca ce e scris pe filmulet nu corespunde).

Bun, dar sa va las si filmuletele. Spor sa aveti daca va hotarati sa le faceti. Ah si.. pentru un viitor dar de blog, daca vi se pare ceva interesant din lista, imi puteti spune! Momentan vad ca simt nevoia sa interpretez modele create de altii - probabil pentru ca sunt obosita si sa fac ceva de la zero, cu toata presiunea din jur nu ar mai avea efect terapeutic, ci ar fi cu un fel de presiune in plus. :)





Saptamana aceasta, nu am reusit sa vin si cu proiectul de la Provocari Verzi in timp util (maine voi anunta tema cea noua). Probabil spre finalul ei voi reusi sa misc ceva. Noi sa fim sanatosi :D.  

Ja ne!!

10 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

So cool mario :) thanks for your sharing...

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler he is :)).
Thank you for the visit :)
Hugs!

Suzana spunea... [Raspunde]

Haioase personaje! Sunt din curs?
Imi place cum o gardeaza pe Rukkusu!
Felicitari pentru realizarea noilor personaje!
Pupici, draga Rux!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Mario si Luigi nu. Fetita in albastru (cu par blond), da. :D
Iti multumesc mult - ma bucur ca iti plac :*. Si ma bucur ca am reusit sa ii fac !
Pup cu drag!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

vai ce îmi plac! ☺☺☺ ce bine i-ai realizat, superb!!!!Felicitari! Mario este personajul principal din Super-Mario, celebrul joc pe computer Nintendo, iar Luigi este fratele geamăn al lui Mario ♥Superhaios! E clar ca nepotei tai s-au indragostit imediat de cele doua mascote! ♥♥♥ Felicitari, Rux draga!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sunt tare haioși, eu nu am auzit de ei. Am observat și eu greșeli în tutoriale gratuite, încep să mă întreb dacă nu cumva se greșește intenționat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Daa Mario Bros. :)) Stiam numele dar habar nu aveam ca sunt doi frati gemeni. Imi amintesc ca mai vedeam reclame prin anii 90 (cand aparuse cablul).
M-am uitat cu N cand era f micut pe youtube la vreo doua joculete (filmate). Dar de jucat nu am joc... Oricum mi-a placut sa ii crosetez :D. Eram foarte curioasa cum ies aceste patternuri. :D
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoasa-i? Eu nu stiam initial ca sunt doi - cred ca vazusem ceva dar nah..
Eu stiu - oricum mi se pare f tare faptul ca poti vedea si tutorial (e insa de durata) si are si posibilitatea de a descarca tutorialul pdf pentru o suma rezonabila. daca se doreste.
Adica e si si..
Pupici :D

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Îmi plac personajele prezentate ! Și cred că și lui Rukkusu - are multe foto cu ei 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza doar pozele acestea.. :D.
Mario si Luigi au ajuns la destinatie si deja au tras o portie zdravana de joaca :))).
Pup cu drag :)

Trimiteți un comentariu