luni, 15 mai 2023

Mirabela se intoarce.


Buna!

Rukkusu mi-a facut astazi o surpriza! Am gasit-o proband pantalonasii in care a venit Raza de Soare imbracata. Razei nu ii prea vin, dar lui Rukussu ii sunt ca turnati. Asa ca si-a luat bluzita alba si niste balerini bleu transparenti si....discuta de zor cu Mirabela (ele stiu ce planuiesc... 😅).
Vazandu-le, mi-am amintit ca nu v-am povestit despre pantalonasii pe care i-am facut Mirabelei... tocmai in 13 octombrie 😅. Iata-i:



Ceva foarte simplu, nimic complicat. Dar.. vorba aceea, necesar, hehe. Cum altfel? Si acum... gata v-am pus la curent cu toate elementele din garderoba actuala a Mirabelei.


Firul pufos .... da, voiam sa fac cu el accesorii pentru marioneta, dar, dupa ce l-am asezat langa acela, am realizat ca nu se potriveste deloc - adica nu se mai vede nimic de pufi. Ce vom face cu el.. deocamdata NIMIC. 
Sper sa revin curand si pe partea creativa - deocamdata, ma bazez pe ce asii din maneca (adica subiectele despre care nu am reusit sa scriu..).
Ja ne!

12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rukkusu a ta doreste sa fie foarte eleganta. Cine stie ce idei va mai avea. Oricum, noua costumatie ii vine chiar bine. iar Mirabela parca are niste nedumeriri, insa le rezolva ele!
Pupici si noapte buna, draga Rux! 😘❤️

CARMEN spunea... [Raspunde]

Hahaha, dragut! Pantalonasii sunt foarte moderni 👍
Fetele si moda! Ele stiu ce discuta 🥰
O zi buna, Rux draga 💞🤗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Yey, are pantaloni scurți! Numai buni pe frigul ăsta! Am vizualizat instant un brăduț alb amigurumi din firul pufos! Numai brazi văd 🤣🤣

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana noua costumatie (provizorie) imi aduce aminte de o piesa de pe la inceputul anilor 2000 - Ch Aquilera - Genie in the Bottle :))).
La cum merg mai nou lucrurile cu incetinitorul... ce pot sa mai zic. Mare minune sa reusesc sa ii fac foarte curand costumatie.. Deja incep sa ochesc posibile tinute prin jur, de fug papusile prin cutii mancand pamantul :))))))).
Sper sa nu vrea si Rukkusu nedumeriri albe ca ale Mirabelei.. ca la alea... chiar nu ma bag prea curand :))).

Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN serios? A revenit moda? :D
Imi aminteste de un an de Craciun cand am reusit cu greu sa strang vreo 9000 de ron (ceea ce la vremea aceea era modest - era vremea lui un milion ca sa se inteleaga). Si i-am luat niste pantalonasi albi cu inimioare rosii. Ce ne-am mai amuzat. erau tare dragalasi.

Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso eu il vizualizez inca pe al meu (care rezista ... :D).
Dar mi-ai dat o idee pentru articolul de azi. Fug sa o si pun in practica pana nu devine azi ieri... :)))))
Pup

Diana spunea... [Raspunde]

Ma bucur sa o revad pe Mirabela! <3 Am zambit larg vazandu-i pantalonasii! :-)
Cred ca Rukkusu ii sopteste Mirabelei despre moda. :-) Tinuta brunetei e tare faina! Se potrivesc pe ea aproape toate "genurile" de imbracaminte. Stie sa-si poarte hainele! :-)

Pupici! <3

MNiko spunea... [Raspunde]

La un duh al lămpii m-a dus și pe mine gândul când am văzut noua costumație. Parca e una din vrăjitoarele din Charmed, când a fost păcăliți sa fie duh al lămpii.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi - da.. pai nu puteam sa o las... fara, totusi :))).
Rukkusu ... da, cred ca i-as sta bine si cu unsac pe ea, vorba aceea :))). Desi sper sa nu fie totusi.. cazul :))
Te pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eu ii tot zic sa exersese magia cu nasul (de la Samantha.. ) poate poate avem si noi mai mult spor. Dar ea.. nimic.
Stiu serialul, dar, daca iti vine sa crezi .. nu am vazut niciun episod (desi e posibil sa fi vazut secvente, pe cand butonam telecomanda, pe vremea cand mai functiona si la noi tv-ul :))).
Pupici

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Hi, hi - Mirabela ne-a arătat pantalonașii 👍
Rukkusu parcă este parte dintr-o trupă de echilibristică de la circ 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da, da :))) exact. ai pus punctul pe .. ei. :D

Daaaa.... :))) si asa ar merge :)) Macar are pantofiori asortati :))).

Puuup

Trimiteți un comentariu