luni, 8 mai 2023

Premiul P.V. pentru temele 05-08 .


Buna!

Am pornit centrala..... si ma grabesc sa scriu articolul (sa nu ma prinda miezul noptii... haha) de astazi. Kouki e plecat „in gradina” - pesemne ii place mult decorul si pare-se ca s-a lasat un pic de liniste.

Am reusit sa impachetez premiul pentru urmatoarele teme de la Provocari Verzi:


Pentru acest premiu, am pregatit costumatia unei alte papusele salvate de Micaela! Nu stiu exact ce animalut este (poate un ursulet, poate un soricel..hmmm). Rukkusu mi-a dat o mana de ajutor atunci cand am tricotat fustita.



Apoi am cusut o pereche de pantofiori si o vestuta (aceasta papusica nu are codita) si i-am aranjat parul intr-o coada.




Dupa ce s-au fotografiat impreuna, Rukkusu si-a luat ramas bun de la micuta noastra si a lasat-o singura in fata aparatului de fotografiat (adica a telefonului):




Am facut o poza si inainte sa impachetez lucrurile - e un obicei de-al meu (asa, incerc sa ma asigur ca nu uit nimic.. haha).


M-am bucurat sa fac si un mic cocor origami - de mult nu mai strecurasem unul in pachetel si o mica felicitare folosind grafica de la blog (mi-e un dor sa desenez!!).


Rukkusu m-a ajutat sa impachetez si ... asteptam maine curierul! Drum bun si numai cu bucurii sa ajunga la destinatie, cu bine!


Ja ne!!

8 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

După urechiușe și eu as zice că e o șoricică. O serie tare drăguță, eu acum le văd prima dată. Să ajungă cu bine și să o bucure pe destinatară!
Și la mine a mers centrala aseară și azi dimineață.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da, si eu ezitam - ca sa fiu sincera, nu am cautat-o, dar ma uit acum, sa vad, poate am noroc si o identific.
:)))) E.... maimutica. O cheama Merit. Cine ar fi zis...
Cred ca va merge si azi centrala. Nu de alta dar frigul asta intra efectiv in tine asa de brusc ca te ingheata :O. Nu o mai deschisesem... dar se pare ca .. e nevoie.
Pupici!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu prea inteleg faza cu salvatul, insa arata delicios papusica!
Si are culoarea parului in ton cu bentita din postarea anterioara!
Pupici si seara frumoasa, draga Rux!😘❤️

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte drăgută păpușa! Să o bucure pe câștigătoare!
Si eu am de ieri centrala dată drumu...înca nu am oprit-o!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Micaela salveaza = adica le cumpara diverse papusele/jucarele/carti online (sau offline) - majoritatea sunt ca noi, dar mai sunt si unele care necesita putin mai multa atentie.
Ea face parte din ca noi (doar ca nu mai avea fusta si incaltarile originale si.. am falta acum, coada - de maimuta).
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă nici eu.. si cam astept sa se porneasca - pleaca de la termostat. Dar am avut cuptorul deschis deci va mai dura un pic, pesemne.
De pe la 6 ma simt de parca ma impinge cineva intr-o cutie - la fel am patit si ieri... dar nu numai eu sunt asa.. si o oboseala.. Pffff.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mie mi s-a părut o maimuțică atât de drăgălașă - de aceea s-a înțeles din primul moment Rukkusu cu ea ❤️ bine că Kouki a fost plecat pe afară - ar fi smotocit-o un picuț de drag ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D din fericire Kouki e foarte atent si nu are tentative de smotoceala la papusi - si Dodo facea la fel. E chiar tandru, daca e sa fie vreuna prin zona (ii place sa isi puna boticul pe „iarba crosetata” langa Rukkusu).
Si azi a avut zi de plimbareala. Mi-e un dor sa ma plimb si eu cu el... dar deocamdata e in echipa cu parintii :D.
pupici!!

Trimiteți un comentariu