marți, 30 ianuarie 2018

Provocarea 14 ❤ 14

Buna!
Va povesteam ieri ca m-am gandit sa va lansez o provocare! :) Pentru ca pe 14 februarie se implinesc 14 ani de cand s-a nascut ideea acestui proiect, as vrea sa sarbatorim impreuna.

Iata ce aveti de facut:
Inscrieti in tabelul de mai jos link-uri catre articole [ maxim doua link-uri de persoana ] de pe Copilarim publicate in perioada aprilie 2012 - decembrie 2015. Singura conditie este ca articolele sa nu fie actualizate (deci sa nu fi reusit eu inca sa reincarc fotografiile, sau sa fie expirate filmuletele catre care fac referire) si sa fie articole de care vreti sa va bucurati cat mai curand. 

Ideea este ca as vrea ca fiecare dintre voi sa primeasca un mic dar - astfel eu voi acorda prioritate unor articole pe care voi vreti sa le cititi cat mai repede.
Deasemenea voi pregati si cel putin o surpriza lucrata de mana care va pleca in urma acestei provocari catre unul (sau mai multi, in functie de timpul disponibil) dintre voi.






Cum va inscrieti: 
1. Alegeti articolul si copiati adresa lui.
2. Treceti in tabel numele vostru (puteti preciza langa nume 1 si 2 daca sunt doua inscrieri), adaugati adresa respectiva si nu uitati sa completati si adresa voastra de mail (aceasta va fi vizibila doar pentru mine, ca sa stiu unde va contactez) pentru a definitiva inscrierea
3. Fiecare participant poate inscrie 2 articole 😍 [ deci doua inscrieri de persoana inscrise in tabel]
4. Imi puteti lasa si un comentariu, nu ma supar, chiar imi face placere :D.
5. Va puteti inscrie in perioada 30 ianuarie - 14 februarie (14:00).  Pe 15 vom afla si cine a castigat premiul pe care il voi pregati. Pana pe 24 voi repara toate articolele inscrise in tabelul de mai sus :D.

Sper sa va placa provocarea! Abia astept sa vad care sunt articolele voastre preferate din respectiva perioada, sa sarbatorim impreuna si ... ma intreb, oare ce premiu sa pregatesc... Hm? :D 


12 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Am copiat adresa acestei pagini si in masura in care reusesc sa fur timp (sa si citesc), voi scotoci :) in anii mentionati.
Succes, Rux!
Pupici!

Ella spunea... [Raspunde]

Ok! Noroc ca este timp pentru ca trebuie sa stau sa rasfoiesc blogul! :)
Revin! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana suuuper :). Cred ca trebuie sa fie macar un articol (vaduvit de poze si/sau video) care sa intre la "prioritar" :)).
Eu le repar cat pot de repede, dar fiind multe dureaza si am zis ca asa as putea face o bucurie si ar putea fi si un concurs inedit :P.
Pupici (si multumesc - deja m-am gandit la ceva dragut).

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella <3. Da, este ceva timp hihih :D. Abia astept. :D
Pupici!!!

Ella spunea... [Raspunde]

Habar nu am daca am înscris bine linkurile dar le mai scriu o data aici, e bine?
1. http://www.blog.copilarim.ro/2015/11/caledarul-lui-brumar.html
2. http://www.blog.copilarim.ro/2015/12/swap-revista-atelierul-2015-mos.html
Sper ca nu ma tragi de urechi, daca nu e bine! 😅
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella e doar primul in colectie dar il adaug eu pe al doilea, nicio problema :D. hihi. Ma bucur mult ;)) <3!!

Diana spunea... [Raspunde]

Suflet drag, am bantuit pe aici, pe repede inainte, e drept, dar am vazut o multime de minuni - inclusiv pe Dodo cu sapca. :)
Am gasit cateva linkuri si le postez aici (nu stiu daca sunt si cele gasite de Ella). Au fost (cam) unul dupa altul articolele. :)
Sper sa nu-ti fie cu suparare ca nu particip la concurs. :) Iti doresc succes in tot ceea ce intreprinzi! Pupici!

http://www.blog.copilarim.ro/2018/01/jucarii-amigurumi-2017.html

http://www.blog.copilarim.ro/2018/01/papusi-amigurumi-2017.html

http://www.blog.copilarim.ro/2015/11/costumas-in-trei-culori.html

http://www.blog.copilarim.ro/2015/11/caciulita-crosetata.html

http://www.blog.copilarim.ro/2015/11/botosei-in-lucru.html

http://www.blog.copilarim.ro/2015/10/bun-venit-n-mic-si-scump.html

http://www.blog.copilarim.ro/2015/10/set-pentru-un-poznas-mic-in-lucru.html

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana In niciun caz nu ma supar - ideea e sa ne simtim toti bine si atata timp cat a nu participa implica acest lucru inteleg (sau incerc sa fac asta, ca sincera sa fiu as insista un pic sa adaugi macar un link la colectie.. hahaha).
Eu oricum sunt foarte fericita si ma bucur ca va jucati cu mine - eu asa connsider concursurile - un mode de a ne juca impreuna, de a crea impreuna cate ceva... Si un motiv de a sarbatori, sau a putea aduce o mica bucurie.

M-am gandit sa ma apuc deja sa repar articolele pe care le-ati propus tocmai pentru ca celorlalti sa le fie mai usor sa nu dea tocmai peste ele (initial voiam sa fac asta dupa 14, dar apoi m-am razgandit si comentariul tau a inclinat favorabil balanta :D).
Asa ca zilele acestea ma voi ocupa de ele <3.

Pupici cu drag

ps: va anunt eventual cu un comentariu aici cand le aranjez ca sa le puteti vedea !

ps2: daca cumva te razgandesti, mai e timp pana pe 14, daca nu poate data viitoare ?:P hihi

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana
ps: primele doua (publicate in 2018, cu jucarii si papusi) sunt ok. Din pacate nu cred ca voi mai plati abonamentul la inlinkkz, asa ca tabelul cu poze va putea fi accesat doar apasand pe linkul acela. Dar toate articolele sunt catre care este legaturi sunt actualizate, au fotografii :D). La mine asa apar, le-am reverificat.

copilarim spunea... [Raspunde]

Articolele propuse pana acum sunt toate revazuse si complete ;)). Am avut spor azi si va multumesc mult. :)

Diana spunea... [Raspunde]

Imi pare rau ca te-am pus "pe drumuri" degeaba (dupa link-uri). E probabil ca din cauza sistemului meu de operare sa nu vad unele foto (cand am cautat link-uri am uitat acesta aspect). :(

Concursurile de pe "Copilarim" nici nu mi le imaginez altfel decat ca jocuri. :) Doar ca... in ultimul timp apar si dispar din online "fara preaviz" :) si nici macar e-mail-urile nu apuc sa le deschid. Sunt grabita si neatenta. :(

Iti doresc sa ai o zi minunata! Pupici cu drag!

P.S. Voi reveni pe acelasi fir, si voi zabovi mai mult. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nuuu, nu ai de ce :*. Am reverificat, nu e nicio problema:P.
Multumesc mult de tot pentru urari - si eu intru destul de haotic pe mail... incarc sa imi programez macar cu o zi inainte art pt ca nu pot fi sigura ca reusesc sa ma ocup in ziua respectiva. Azi de exemplu abia acum am reusit sa ajung sa rasp la comentarii (desi le-am dat accept mai demult) si sa intru iar pe mail :)).
Pupici!

Trimiteți un comentariu