marți, 24 septembrie 2019

Making of "Striptease Glam"

Buna si bine v-am regasit cu un nou episod making of. De data aceasta am sa va duc in culisele probei #09 (de recuperare) "The Glam Stripper". :)
La aceasta proba am avut foarte putin timp la dispozitie (si totusi am alocat unui singur accesoriu vestimenter - ciorapii - o gramada de timp: vreo 5 ore a durat sa recuperez materialul si sa ii cos). Am avut doua teme de facut in doua zile. Un volum foarte mare de munca (evident pe aceasta nu era nevoie sa o mai fac, dar am vut eu neaparat, lol). Din acest motiv a trebuit sa fac tot felul de concesiuni, ca sa zic asa.
Dar, sa incepem cu inceputul. Care a fost, de fapt, ideea de decor pe care voiam sa o pun in practica Ei bine, o combinatie intre clipurile din fundal, din fotografiile de mai jos:



Am avut mai multe idei. De exemplu, initial voiam sa ma inspir dintr-un serial in care juca Natalia Oreiro si sa o agat de niste esarfe intr-un cerc daaaaar, pana sa ma apuc de lucru a aparut un cerc in concurs asa ca paf... ideea mea a cazut (era diferta dar tot cerc, nah). Asa ca m-am oprit la doua clipuri asemanatoare (asta pentru ca unul este inspirat din celelalt, lol): Madonna - Open Your Heart si Akcent - King of Disco. Decorul ar fi trebuit sa arate super fain dar nu a fost timp (am vrut sa il fac duminica, doar ca simteam ca pic si adorm langa el (sau pe el, haha) si nu mai apuc sa inscriu poza n concurs asa ca, am trecut la improvizari.


Dupa ce am ales ideea de baza (si urma sa fie ceva cu un scaun negru, cu geamuri prin care sa se uite cineva - poate chiar celelalte trei papusi concurente, haha) am probat papusa cu pantofii pe care ii aveam disponibili (3 perechi, dar una nu ii venea pe picior pentru ca arata asa cum vedeti in imaginea de mai sus - corpul este foarte flexibil, dar are cateva minusuri) si am imprumutat corsetul si manusile de la proba cu Iconic Outfit (Anlily - Iconic Outfit... making of.). Intentionam sa ii fac costumatia cap coada, dar voiam sa vad cum ar veni. Pentru ciorap m-am hotarat la materialul de mai sus, dupa ce inainte am oscilat intre el si o plasa de tantari.... hahaha. S-ar fi potrivit daca era un pic mai deasa (asa merge, dar la alte proiecte). Asa ca daca puneti plase pastrati ce ramane pentru ca se poate folosi in alte proiecte :).

Doua incercari nepotrivite pentru aceasta tema, mai sus (m-am gandit de data asta sa va arat si asa ceva, hehe ) si apoi mai jos, dilema "cum ii fac ciorapii, cu sau fara margine? :)):
Pana la urma am realizat varianta doi si cam asa as fi vrut eu sa arate papusa in cadru - dar nu a fost sa fie:


Aveam ciorapii (si apropo, sunt perfecti; nu ma laud, sa nu ma intelegeti gresit, dar imi place atat de mult materialul, i se potriveste atat de bine... yup), alesesem si incaltarile.. asa ca am trecut la urmatoarea piesa vestimentara pantalonasii. Pentru ca, vedeti voi, eu aveam de gand sa ii fac si un corset nou, cam ca al Madonnei, :D.

I-am lucrat apoi si un accesoriu pentru picior si manusi si un alt accesoriu pentru par (toate cu margelute care sa se potriveasca temei si sa se asorteze, desigur, cu tinuta). Si cam asa arata situatia la mine in "atelier/studio": doua papusi care asteptau fotografia.... (Making of - Frumusica (Pretty Woman)) si eu nu aveam topul, scaunul si decorul in general:


Ma gandeam sa combin uurmatoarele materiale ca sa creez decorul (cum il aveam eu in minte) - mi se parea ca aratau tare fain:


Si tinteam catre o constructie cam ca cea de mai jos (cu gemulet cu luminite, cu tot tacamul - cu cineva privind pe fereastra... hahahahaa - da, acolo e chiar Ren, prietenul Liccai...):


Am vrut sa incerc sa folosesc casuta mica pe care am facut-o intr-una din zile pentru micul N, dar nu prea mergea ambalajul cu pesti ce sa facem :))). Asa ca... am pus pe papusa si ultimul obiect vestimentar (necesar, sa zicem) si anume corsetul, care numai bine ca acoperea pantalonul si mi-a cam stricat planul pentru ca in unele poze se vedea aiurea in fata si mi-am facut curaj si am creat decorul:



Si in aceasta fotografie se vede cam tot ce continea, plus si ce nu trebuia  sa se vada, desigur, dar eu am vrut sa va arat ca sa va faceti o idee: sunt cartoane care se sustin unele pe celelalte, imbracate intr-un sal, cu instalatie de luminite, perlute, cristale si alte decoratiuni.. si in mijloc, in loc de scaun, un fel de fotoliu improvizat dintr-un scoci izolant negru (pe care l-am folosit sa imbrac microfonul de la proba Iconic Outfit) pe care voiam sa il folosesc tocmai petru scaun si panglica aurie.



Sper ca v-a placut acest articol si ati gasit lucruri interesante si, de ce nu, utile in el. Cam asta s-a aflat, pe scurt, in spale ultimei probe - am terminat seria de making of-uri de la concursul din asta vara. Acum, mai sunt doar cele pe care le voi realiza pentru Provocarile Verzi - joi ne vedem cu cel de la tema 4 :D.

Va multumesc ca m-ati insotit in aceasta calatorie si va astept si pe voi sa incercati sa ... salvati papusi si sa transmiteti prin joaca creativa, mesaje care sa inspie cat mai multi oameni sa recicleze, reutilizeze si reduca dn cantitatea de deseuri. Iata cele patru teme de pana acum (puteti trimite creatiile voastre pana la sfarsitul lui noiembrie. Duminica vom afla deja a cincea tema. Nu e tarziu sa va alaturati si voi. :)

Ja ne! Pe curand!





6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Super făină!
Dacă o așezai într-un pahar de șampanie o făceai o dansatoare Burlesque sau Gatsby ! :)))
Pupici Rux! <3

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Mie mi-a plăcut ideea de ai face ciorapii din plasa de tânţari, Superbă idee ai avut, și decorul mi-a plăcut foarte mult !

Ps. Ca o curiozitate, la tema care ai avut-o trebuia tot accesorii din reciclabile sau puteai să îi realizezi costumația din orice ??

O Noapte Liniștită !!!

Diana spunea... [Raspunde]

E super faina scena pe care ai realizat-o in final - de costumatia papusii nu mai zic! Felicitari!
Eram sigura ca ti-a luat mult timp! :)
Pupici cu drag! <3

P.S. Multumesc pentru idei.:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella da- partea cu paharul a cazut din start ca era imaginea de concurs :D. Deci nu mergea. Plus ca era stripper glam si nu am vrut sa ma duc spre burlesque (desi a facut-o cineva si nu a fost depunctat :D).
Ma bucur ca iti place <3
Muah

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da, doar ca pana la urma nu iam facut din plasa (am pusa poza ca sa avem comparativ plasa aceea mai larguta (pentru tantari) si ce am folosit eu - un material recuperat de la ... ceva donat :D pentru a fi refolosit in scopuri nobile... haha).
La temele din concursul cu Doll Fanatic nu a fost vorba de reciclare. Dar eu toate tinutele le-am facut din ce am avut (reciclate 90%)

Multumesc la fel :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur ca iti plac. Mi-a luat mult timp - sa stii ca mi-a luat. :))) Culmea e ca ce pare mai simplu deobicei ia cel mai mult timp. Imi amintesc ca am stat la unele proiecte o saptamana ca sa aleg o margica ( ma rog eu atunci nu stiam ca margica aia lipsea ca sa fie gata... dar na... dupa o saptamana asta s-a dovedit a fi ce lipsea :)))).

Cu mult drag! :*
Pupici!! <3

Trimiteți un comentariu