joi, 8 octombrie 2015

Premii tema #36 "Perna"

Buna :)
In ultima perioada lucrez cat pot de mult la niste proiectele dragute care trebuie sa fie gata cat mai curand. Sper ca si voi aveti timp sa creati - mai ales ca vremea de afara s-a racit si ... e nevoie de putina "odihna creativa". Eu am un coltisor pe care l-am "innoit" cu o pernuta si este tare placut sa ma "cuibaresc" la caldurica si sa citesc putin, sau sa mai lucrez cate ceva.
Cu pozele mai greu. sa ma scuzati :)). Cand s-ar gasi timp iata ce-mi face vremea de afara... :(. Strica tot. De aceea am sa mai aman putin sedinta foto cu perna mea cea noua (de fapt nu este perna mea, e a altcuiva dar o imprumut cand vreau sa lucrez pe covor:P). Nu de alta, dar nu se intelege nimic.
Dupa cum bine stiti (sau aflati acum), pe provocari verzi avem tema perna. De aceea tot vorbesc despre perne :)). De fapt, ati putut vedea Pernuta "RT" pe care Rha a lucrat-o.
Luna aceasta voi trimite o parte din premii - mai precis pe cel pentru cea mai buna lucrare. O parte din premiu este un set de bijuterii oferit de Adriana (Arta si Creativitate), eu voi oferi un orar Provocari Verzi si doua pliante (unul pentru castigator si unul pentru un prieten al acestuia) si un magnet de la Patrula de Reciclare .




Va asteptam si pe voi sa va incrieti in concurs! Pe pagina acestuia veti vedea si premiul pregatit de prietena noastra Dana (Stele pe perete) - as vrea sa fiu si eu participant :P. Inscrierile se pot face pana pe 25 octombrie (23:55). Bafta :)!


http://www.provocariverzi.ro/2015/10/tema-36-perna.html

2 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Frumoasa provocare, multa inspiratie doresc tuturor participantelor iar castigatoarea sa poarte bijuteriile cu drag si sa-i aduca noroc! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru iti multumim mult draga noastra pentru sustinere.:D

Trimiteți un comentariu